Vriendelijk en deskundig personeel

Heel goed

De ontvangst was goed en vriendelijk.

Prima tandarts

Wel naar de mondhygiëniste gestuurd en een pittige begroting voor een volgende behandeling

…..

Fijn dat er meerdere dagen een mondhygieniste aanwezig is. Zo was ik snel aan de beurt

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen en een duidelijk proces hoe de behandelingen gaan. Ook de herinneringen van een afspraak die men heeft staan per mail, gaat ook zeer goed. En natuurlijk uiterst vriendelijk personeel.

Vakkundige tandarts en erg vriendelijk!

Dit is de 1e tandarts die mensen op hun gemak stellen. Zegt wat hij doet en een erg vriendelijke benadering. Hier komen wij graag terug indien nodig uiteraard. We hopen dat hij nog lang niet met pensioen gaat.

Gelijk aan de beurt. Rustig en goed geholpen.

Ik kom al meer dan 30 jaar bij tandartspraktijk, duuzzzz dat zegt genoeg!!!!

Uitstekend!

Prima geholpen. Afspraken prettig gepland.

vakkundig en klantvriendelijk

vakkundig en klantvriendelijk . Ik vraag specifiek naar Christien Zijlstra , omdat ik me vertrouwd voel bij haar en ze heel snel en serieus te werk gaat . Ze weet me op mijn gemak te stellen ( snel last van hyperventilatie en angst )

zeer goed

Vind het gewoon een mooie praktijk en vriendelijk personeel.das toch ook wel belangrijk.

Ik ben goed en professioneel geholpen

Zie hierboven

Vriendelijk geholpen

Ik kon snel terecht buiten de normale controle om. Ik werd vriendelijk geholpen.

Zoals altijd prima

Deskundig, vriendelijk en uitleg over verrichtingen

Goed, voelde me op mij gemak

Fijn

Fijne praktijk

Helaas word tandsteen niet meer verwijderd door de tandarts zelf, dit vind ik een groot nadeel. Hierdoor wordt je verplicht om naar de mondhygiënist te gaan (ben me achteraf rot geschrokken van de prijs)

Zorgvuldig en leerzaam

Vlot efficiënt kundig

*Goede verdoving *Prima samenwerking tandarts en assistente *Dit was duidelijk merkbaar. Sfeer ontspannen *Goede communicatie patiënt/behandelaar *Ruimte voor het stellen van vragen *Eindresultaat behandeling zeer naar tevredenheid *Goede adviezen patient gericht . *Niet al te lange wachttijden voor afspraak

Slecht

Zeer vervelend behandeld. Voelde als ik gewoon weggestuurd werd. Terwijl ik vreselijke kiespijn had. Was geen interessante Patiënt.

Rustig goede uitleg en een luisterend oor en geruststelling

Prima geholpen

Hoefde niet lang te wachten verder goed geholpen

positief, ze zijn goed in wat ze doen.

een vakkundige tandarts

Ptima

Mooi op tijd en vriendelijk personeel

Zeer professioneel

Kon op korte termijn een afspraak maken, zeer professioneel behandeld

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!