Heel goed

Na contact te hebben opgenomen kon ik gelijk langs komen en werd prima geholpen top

Prima professionele gebitsreiniging.

Vriendelijke en ervaren mondhygiëniste, zeer tevreden over behandeling en resultaat.

Prima geholpen, goede uitleg erbij.

Prima geholpen, goede uitleg erbij.

is dus goed

it wie goed en oare kear Implantaat bytsje fester sette sei se

Duidelijk en to de point

Heel erg goed

Uitgebreide controle mondhygiëne, belangrijk, duidelijke informatie tijdens behandeling, zou elke maand moeten langskomen

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst!

Prima geholpen met terugplaatsen van kroon

Geen aanvulling

Graag niet weer een mailtje, is al meerdere keren doorgegeven niet meer mailen

Afspraak

Mijn behandeling was goed ! Maar nog geen mail van mijn nieuwe afspraak !

Zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts zorgvuldig gewerkt

Er wordt goed naar het gebit gekeken, en er wordt ook uitgelegd, wat er aan de hand is. Goed, dat er opnieuw foto's werden gemaakt, waarop nu duidelijk te zien was, dat een "zwak" punt nu echt aangepakt moet worden.

Altijd goed, tandarts Zijlstra

Tandarts Zijlstra voelt vertrouwd, ze legt altijd uit wat er gaat gebeuren en dat is prettig.

Vriendelijk en professioneel

Allemaal prima voor elkaar

vlotte en correcte behandeling

vriendelijk en deskundig

Erg positief, vooral betreffende het toelichten en rustig uitleggen van de mogelijkheden.

Mijn behandelaar gaf mij een het gevoel dat ik deskundig werd geholpen. Kortom een prettig contact. Zeer tevreden.

Prachtig!!

Ik ben heel blij. Al vanaf mijn 20ste heb ik n los stukje in mijn voortand gehad, wat vies werd, bruine streep over mijn tand. U heeft nu de vulling over de hele tand gemaakt, en nu zie ik er prachtig uit, met n hele tand. Ik ben er zo blij mee, soms zei iemand wel wat over mijn vieze tand, maar ik zag ieder denken. Nu heb ik dit gelukkig niet meer. Hartelijk bedankt!!!!

Goed!

Goed!

Rustig vriendelijk en goed

Prima geregeld.

Goed geholpen

Goedgeholpen maar lange wachtijd

Erg prettig, goede uitleg, vlotte behandeling/afspraak

Zeer prettig

zeer tevreden over de behandeling en bejegening

Zeer tevreden over de behandeling en bejegening.

Mijn ervaring was positief

Goed gesprek Gevraagd wat de wensen van mij zijn Snel geholpen

Prima geholpen!

Stukje van een kies afgebroken en spalkje zat gedeeltelijk los. Dit is in één bezoek opgelost.

Uitstekend geholpen.

Ik ervaar het bezoek als zeer positief. Vriendelijk en zeer professioneel geholpen. Bedankt!

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!