Tevreden

Geen held bij de tandarts maar prima rustig behandeld.

Voor het eerst nu kennis gemaakt en behandeld door de paro_preventie assistente. Aangenaam rustige behandeling.

Goede planning

Op tijd geholpen

Correct. Prima!

Vriendelijke tandarts en assistentes. Correcte behandeling.

Vriendelijkheid

Vriendelijke en professionele ontvangst en openheid wat de bedoeling was van de behandeling en zeer snelle terugkoppeling over het vervolg

Zeer vlot en goed

Zeer tevreden over de gehele behandeling. Vriendelijk, goede uitleg en tijd genomen. Aandacht voor de bezoeker.

Ik heb vertrouwen in de kundigheid van deze tandarts

Alleen tandsteenverwijdering bij contrôle-afspraak

Contrôle-afspraak! Vriendelijke man maar soms twijfel ik aan zijn deskundigheid. Heb al een paar x gehad dat ik na een vulling last bleef houden bij kou of warm voedsel. Werd wel opgelost maar moest door extra consult wel extra betalen! Ik wil de persoon in kwestie niet in discredit brengen. Het kan ook aan mijn gebit liggen alleen had ik dat bij de vorige tandartsenpraktijk namelijk niet.

Naar de tandarts zal nooit mijn hobby worden, ik weet dat het goed is. Door het preventiebeleid heb ik minder gaatjes, dat is mooi.

vriendelijk

aardig. goed geholpen.

Een bezoek aan tandartsenpraktijk Mantgum is relaxed en ontspannend.

Even flink aan de tand gevoeld en met een fris en schoon (net van de tandarts) gevoel weer naar huis. Geholpen door de zeer deskundige, vrolijke en muzikale vakvrouw Claudia Mast. Daarbij een erg prettig persoon in de omgang. Zo hier en daar kunnen genieten van een meezing frase van een liedje op de radio, zo is het bezoekje aan de tandarts ook nog eens gezellig terwijl ik vroeger doodsbang was.

duidelijk uitleg wat er gebeuren gaat

Eerlijk en duidelijk

Wat er ook moet worden gedaan, er volgt altijd eerst overleg en uitleg over de behandeling. Met deze duidelijkheid worden de activiteiten met de juiste kennis uitgevoerd. Zelfs tijdens de behandeling wordt nog weer naar de beste oplossing gezocht.

Alles perfect

Relaxt

Heel prettig

deskundige tandarts en een goed georganiseerde praktijk

Duidelijke communicatie bij het maken van een afspraak en in de behandelkamer over de behandeling. Geen lange wachttijden.

heel goed

gewoon heel goed

Prima!

Goede behandeling. Zegt wat ze doet. Heeft ook nog de controle gedaan, terwijl dat niet afgesproken was.

Prima tandarts

Vulling vervangen. Duidelijke uitleg, rustige benadering. Pijnloze behandeling en advies over nazorg. Dik tevreden! Gebouw blijft somber en akoestiek is niet best.

Plezierig en vakkundig

Plezierig en vakkundig

Rustige medewerker die mij op mijn gemak stelt,ook zeer deskundig

Ik vind een bezoek aan uw praktijk heel vervelend en ben vooraf toch gespannen. Maar door de rustige manier van werken gaat het tijdens de behandeling heel goed

Kon dezelfde ochtend nog komen. Wel bij een andere tandarts, maar dat was voor mij geen probleem.

Professioneel en relaxed

Kundige medewerkers, die mij goed hebben geholpen. Afgebroken vulling vakkundig vervangen. Chapeau Bas!

Redelijk

Dat is goed ervarening

Prima praktijk

Perfect geholpen door tandarts, mondhygiëniste en receptie medewerkers.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!