Prima praktijk

Perfect geholpen door tandarts, mondhygiëniste en receptie medewerkers.

Leuk vrouw en goede

Gewoon goed geholpen

Heel tevreden

Wordt al jaren goed geholpen, totaal geen klachten ,dank aan claudia

Patiënt wordt gezien, prima

Korte wachttijd en goed geholpen

Duidelijke communicatie

Ik kon snel geholpen worden.

Mijn probleem werd snel behandeld.

Aardige nieuwe mondhygiëniste in de praktijk.

Gezellig

prima !

fijne tandarts en assistenten

Mooi op tijd geholpen.

Mijn tanden zijn mooi schoongemaakt door Christine! Super blij mee!

Goede en vriendelijke praktijk

Vriendelijke praktijk met goede tandartsen, Je kunt ook in nood met kiespijn altijd terecht .

Mijn ervaring was prima, lekker vlot

Prima, lekker vlot. Geen gedoe met de kinderen, gewoon even mondje open, check en klaar. Voor mezelf duidelijk, vlot en niet teveel advies/gepraat. Heerlijk.

Met respect behandeld

Door een computerstoring moest de administratie met de hand worden gedaan en duidelijk uitgelegd. De behandeling was lange na niet zo gevoelig dan de behandelingen van eerdere jaren terug op de zelfde manier. En ook de uitleg bij de behandeling was duidelijk.

Prima en vriendelijk

Goede gedegen behandeling

Ik heb van mevrouw Mariëtte een gebitsreiniging plus tandvleescontrole gehad. Alles is naar mijn bevinden keurig gedaan. Gebit voelde aanmerkelijk gladder aan na de behandeling. Een aantal puntjes die ik had aangegeven heeft ze ook aangepakt met goed resultaat.

zeer goed

vriendelijke en correcte behandeling

In tige, tige koarte behanneling om dan wer in nije ôfspraak te meitsjen.

Om twa oere lei ik foar in kontrôlebeurt yn 'e stoel en om 5 minuten oer twaen stie ik al wer by de resepsje om in nije ôfspraak te meitsjen . . . . It gyng om twa lytse gatsjes en toskstien ferwiderje. Koe dat net yn ien kear ? No kriich ik in rekken fan € 25,27 foar dy 5 minuten. Dat foel my tige ôf. Dat sadwaande.

Prima, duidelijke uitleg, goed geholpen.

Belangstelling van de mondhygiëniste ook voor mij persoonlijk, als zeer prettig ervaren. Daarna goed geholpen, met duidelijke uitleg. Dit was in tegenstelling tot mijn vorig bezoek bij de tandarts. Als je je echtgenoot net hebt verloren (ook patiënt) en je krijgt alleen maar te horen dat je gebit er niet uitziet, ga je niet met een goed gevoel naar huis. Temeer omdat wij al bijna dertig jaar in de praktijk in Mantgum komen. Het maakt, dat de verdere beoordeling wat minder gaat uitvallen, vrees ik, maar dat ligt dus niet aan mijn laatste bezoek.

Mondhygiëniste was top!

Prima behandeling gehad bij de mondhygiëniste. Vriendelijk en doet met plezier haar werk.

prettig ontvangen

prettig ontvangen

Snel geholpen

Ik had kiespijn al paar dagen en ik belde vrijdag, kon in de middag al terecht.

Super goed

Verstaat zijn vak zeer goed een aanrader

snel en kundig geholpen

mijn klacht was na de behandeling echt over. Adequate zorg en ingreep. Lekker efficiënt.

Op tijd en snel geholpen

Op de minuut af aan de beurt en daarna snel en vakkundig geholpen. Heb het wel eens anders meegemaakt.

Geweldige tandarts

Ik heb een mega gevoelig gebit, hij verdoofd alles zo dat ik echt niets voel. Dit stelt mij erg gerust, ik lig (na mijn ervaring met de schooltandarts vroeger) altijd met kromme tenen. Ik ben erg tevreden met mijn tandarts. Ik weet zijn naam niet.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!