prima en ook snel geholpen

prima geholpen

Vriendelijke en deskundige Mondhygieniste

Ik ben ontvangen op een vriendelijke wijze en vervolgens na een kort gesprek waar ruimte was voor wat persoonlijke informatie op een deskundige manier geholpen.

Professioneel en vriendelijk

Al sinds jaren keurig en professionele mondzorg. Vriendelijke mensen.

vriendelijk, vakkundig en respectvol behandeld

tanden zonder overlast goed gereinicht

ondanks mijn angst voor tandarts zonder overlast met voldaan gevoel bezoek gebracht

prima behandeling lange wachttijd

zoals beschreven.

Assistenten zijn prima, tandarts is soms wat onduidelijk.

Ben goed behandeld.

Was bij de mondhygiëniste en ben er dik tevreden over.

Prima uitleg tijdens controlebeurt

De mensen die er werken zijn zeer klantvriendelijk en kundig.

De dame bij wie ik was voor de behandeling is vriendelijk. Ze verteld wat ze gaat doen en dat is altijd prettig

Tevreden

Ik had dezelfde specialist als met de vorige afspraak, waardering voor het bedrijf gaat omhoog als hetzelfde personeel langere tijd werkzaam blijft (veel wisselingen elders)

Vriendelijk, goed, netjes.... duur.

Ik kom al meer dan 30 jaar... bij tandarts Tichelaar. Het is altijd een vriendelijk adres, al krijg ik van de factuur wat stress. Alleen van de factuur doet mijn mond wat zeer, maar van de behandelingen al lang niet meer. Al kost het veel poen, bij Tichelaar wordt u geholpen met fatsoen.

Positief.

Behandeling als goed ervaren.

Super flexibel

Door uitlopen van mijn afspraak met de mondhygiëniste kwam de tandarts tijdens de behandeling de maandelijkse controle doen... super flexibel!

Vakkundig geholpen

Prima ervaring — het is nooit écht leuk om naar de tandarts te gaan, maar op zo’n manier is het wel dragelijk en mijn gebit is er echt van opgeknapt.

Behandeling was prima

Ik ben goed geholpen

De tandarts vertelde wat hij ging doen

Vriendelijk, netjes. goede zorg

super goede en hartelijke mondhygieniste

Ik zei tegen Claudia: het is nooit fijn, een behandeling tandvleesontsteking maar door jouw hartelijke geruststellende manier van doen werkt dat een beetje als pijnstilling. ik hoop -heel egocentrisch- dat Claudia nog lang in de praktijk blijft werken als mondhygieniste; ben altijd super tevreden.

Service en deskundigheid

Super kundig ,goede service ,vriendelijk en goede uitleg.

Goede uitleg en behandeling

Nvt

Zorgvuldig, duidelijk en vriendelijk.

Een fijn mens die rust uitstraalt en bij wie ik mij op mijn gemak voel. Neemt de tijd voor zover dat kan. Blij met Marriëtte.

Alles goed uitgelegd

Goed en optijd

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!