Prima geholpen.

Even was niet bekend wat het probleem was en was men in de veronderstelling dat het een normale controle was. Ik kwam echter met een klacht over een zwartuitstralende tand. Ik dacht dat dat na het vervangen van een vulling was ontstaan. Dat was echter niet het geval. Er werd serieuze aandacht aan het probleem geschonken en uitvoerig besproken wat er aan de hand was en hoe het in de toekomst kan worden voorkomen. Daarna afdoende en goed geholpen door een hele vriendelijke tandarts.

Prettig en snele

De afspraken waren helder en ik kon snel terecht en werd ook vlot geholpen.

!

!!

Prettig,vlot en vriendelijk geholpen

Je wordt vriendelijk,prettig en vlot geholpen. Keurig bij gehouden met emails over afspraken of verschuiving. En tips over het bijhouden van het gebit. Ga zo door,top.

vriendelijk en goede uitleg

goede ervaring , uitleg van wat er moet gebeuren en bespreken van de mogelijkheden goede communicatie en er wordt de tijd voor je genomen om je op je gemak te stellen , wat heel belangrijk kan zijn .

Klantvriendelijk

Klantvriendelijke ontvangst zonder wachttijd

Goede tandarts

Heel erg vriendelijk heel tevreden over de tandarts

Goed en deskundig

Nynke is Vriendelijk en voorkomend

zeer goed

snel en vakkundig personeel

Professionele mensen

In de praktijk zijn professionele mensen aan het werk, zeer vriendelijk.

Fijne praktijk .

Hier word je netjes geholpen vriendelijk personeel.Dik tevreden. 10.

prima.

Goede tandarts, vriendelijke man

Uitstekende tandarts, geeft duidelijke uitleg op vragen en stelt je op je gemak.

vriendelijke goede behandeling/advies

zie hierboven en perfecte behandeling/advies Claudia mondhyg.

Goed en snel geholpen

Afgebroken voortand door fietsongeluk in het weekend, ik kon maandags meteen langskomen en de voortand is vakkundig gerepareerd. Top!

Zorgvuldige en vriendelijke behandeling.

zie boven. Zorgvuldig en vriendelijk.

Uitstekende behandeling.

Geeft duidelijk uitleg, hoe je je tanden schoon moet houden. Vooral hoe je tussen de tanden, het schoon moet houden.

Professioneel

Wederom weer goed geholpen

Wederom weer goed geholpen, een leuke sfeer en vakkundig personeel!

Prima!

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

PRIMA

PRIMA

Deskundig met aandacht en zorg

Deskundig met aandacht en zorg

goed en deskundig geholpen

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!