Uitstekend!

voor de allereerste keer (82 jaar) onder handen van mondhygieniste! Dit is zeer goed bevallen !

Niks op aan te merken

Prettige sfeer

Vriendelijk en professioneel behandeld door preventie-assistent en tandarts bij halfjaarlijkse controle.

Prima advies gekregen

Accuraat geholpen

heldere afspraken en prettige behandeling

helemaal tevreden

Fijne behandeling van WEER een nieuwe tandarts

Aardige vrouw (naam?) met een fijne uitleg hoe zelf aan de slag te moeten Vind haar nauwkeurig qua werk Jammer dat ik steeds een ander krijg qua behandeling Je voelt je beetje een nummer

Gebeld vanwege pijn in de mond kon dezelfde dag terecht. Ze zijn heel vriendelijk en geduldig met de patiënten.

Goed behandeld

zeer kundig personeel

Mijn ervaring ws dan prima alleen als de tandarts een praatje wil maken tijdens de behandeling kun je natuurlijk nooit antwoorden en krijg ik dus een monoloog van de tandarts.

Lastig en veel pijn.

Het was een lastige operatie waardoor ik krampachtig in de stoel zat. Het resultaat was verder goed.

Deze keer was het prima

Deze keer kon ik op de tijd van de afspraak terecht. Tot nu toe was het elke keer lang wachten, afspraak liep uit. Mijn tijd is ook kostbaar, dus als ik een afspraak om 9.00 uur heb, wil ik ook om 9.00 uur behandeld worden. Soms had ik een afspraak en gingen de medewerkers rustig koffie drinken of met de receptionisten staan praten. Tijd is tijd. Namen van de medewerkers onthoud ik niet, elke keer is er een andere mondhygiëniste.

Goed.

Je wordt rustig benaderd en gerust gesteld.

Goed!

Snelle hulp bij losgekomen spalk!

Prima!

Kon snel geholpen worden. Vriendelijke mensen.

Prima geholpen, gemakkelijk afspraak te plannen

Ik was voor een gebidreiniging en een controle. Prima uitgevoerd en goed advies gekregen met respect voor de client.

goede behandeling

Goede behandeling werken op tijd. Goed advies en er wordt niets opgedrongen maar laten jezelf de keuze maken.

Behandeling prima maar lang wachten bij de tandarts is heel vervelend

Lang gewacht 30 minuten en als je erg gespannen bent voor de mondhygiëniste is dat erg lang Behandeling is prima gaat alleen over lang wachten

Stipt op tijd en een vriendelijke behandeling.

Prima geholpen

PRima

Fijn dat steeds de mondhygiëniste steeds ging uitleggen wat er werd gedaan en de tijd nam voor vragen over het verzorgen van het gebit

Prima, alleen jammer dat ik een nieuwe afspraak moet maken om 1 vulling te vervangen.

Aardige mensen

Er werken aardige mensen. Tandarts is ervaren en bied kwaliteit. Mondhygiëniste eveneens. Dikke 10 voor allen.

behandeld vandaag 24 april

ben vandaag behandeld door Machteld ben zeer tevreden verdiend zij!!!!! vond het de laatste keren erg onpersoonlijk sinds tichelaar weg is ik was 40 jaar patient bij hem Douwe langs deze weg nog erg bedankt (we missen je man) vr gr joop van der bij

Goed en freonlik

Leuke forumbestuur de resepsje, goede mondhyginiste en de toskedokter ek hiel goed.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!