Goede uitleg

Mondhygiënist gaf vantevoren aan wat ze ging doen zodat ik niet zou schrikken. Tandarts gaf goed uitleg over de schade aan de kies. Afspraken werden goed ingepland en bevestigd op de mail.

Prima is niets mis mee

Vergeet altijd de naam van de man. Hij heeft grijs haar…

Geweldig geholpen

Prime

Netjes

Netjes en correct

Prima geholpen.

Goeie ervaring met tandarts, mondhygiëniste en receptioniste

Goed geholpen

vakkundig behandeld

behandeling goed uitgevoerd

Een top mondhygieniste!

Er wordt prettig en ontspannen gewerkt tijdens de behandeling.

Een 10

Een dikke tien

Teleurgesteld.

De behandeling is verder prima. ik vind het alleen jammer dat de tandarts zelf niet meer tandsteen verwijderd. Nu moet je steeds dubbel .

Afspraak keurig op tijd, vriendelijke en deskundige medewerkers

Goede behandeling met uitgebreide uitleg

Uitgebreide uitleg tijdens uitstekende behandeling.

Goed & snel geholpen

Spalkje los, kom gelijk de volgende dag langs komen.

Prima service bij 'mond pech'

Snel en goed geholpen. Blij mee

prima behandeling

Ook tandsteen verwijderd en geen opmerking gekregen dat ik dit bij de mondhygiëniste moet laten doen. Ik was het altijd zo gewend dat de tandarts alles deed en vind dit nog steeds wel zo fijn.

altijd positief tot afgelopen vrijdag

Op zondag 11 augustus is mijn ingezette voortand afgebroken. op maandag 12 augustus direct de receptie van de praktijk gebeld. Tot mijn ongelooflijke verbazing bleek dat alle vier de tandartsen 2 weken op vacantie waren. Mij werd daarom verzocht contact te zoeken met de praktijk Kraan te Sneek. Ik vind dit een staaltje van zeer klantonvriendelijk gedrag. Ben daarna perfect geholpen in Sneek en heb direct overplaatsing naar deze praktijk geregeld. Op de kwaliteit van de mondzorg valt niets aan te merken,wat de verantwoordelijkheid voor de patienten betreft des te meer. hans ligtelijn sneek

zeer goed

Gemoedelijk, niet opdringerig Vakkundig

Goede adviezen

prima, klant vriendelijk en duidelijk

ben steeds serieus en duidelijk geholpen door de hr Hiemstra.

Goed.

Ben vriendelijk en op tijd geholpen. Reinigen gebit + gaatje gelijkgedaan. 9

uitleg over wat er komt en wat te verwachten is en rekening houdend met mijn wensen. Prima afstemming

Precies op tijd aan de beurt

Precies op tijd aan de beurt en daarna snel en vriendelijk geholpen. Ben er over een half jaar weer. Met plezier.

Snel een afspraak en zeer vriendelijk en met geduld en uitleg geholprn

heel goed

Mond hygieniste Claudia is super! Deskundig en-ondanks de wat pijnlijke behandeling-, bijna een feestje om bij haar te komen. voel me in vertrouwde handen bij haar, dat scheelt veel spanning vooraf.

Prettig en zeer vakkundig geholpen.

Ik miste een stukje van de kies, mijn controle afspraak kon na 1 telefoontje verlengt worden. Zeer tevreden over deze tandartsen praktijk.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!