vriendelijk contact en vlotte hulp

goede behandeling en vriendelijke ontvangst

Jammer dat Zijlstra bezet was .

Al met al was het wel goed.

het contact en behandeling is naar tevredenheid

vriendelijk

vriendelijk en goede uitleg

geholpen door Nynke

Erg goed

Prettig geholpen, duidelijk uitleg

Alex is een hele goede tandarts als vervanger voor Douwe maaar.........ik mis het gezellige praatje wel.

Prettig en vriendelijk geholpen

Ik ben door de Mondhygieniste op een vriendelijke manier behandeld waarbij aan het begin ook tijd was om iets te vertellen over wat er op dit moment zoal speelt in mijn leven.

Vriendelijk en professioneel

Efficiënte en pijnloze behandeling

Afgebroken vulling. Volgende dag was er al plek. Zeer tevreden over de efficiënte en pijnloze behandeling.

Prima geholpen door kundige tandarts!

Ik moest mijn oude vulling vervangen en dit is prima gedaan door tandarts Christina Krol-Zijlstra.

Kom snel terecht na het afbreken van mijn kies

Sinds Tandarts Tigchelaar is de service van 100% naar 30% gegaan

Mijn ervaring: kom voor controle bij tandarts. Er was 's avonds ervoor vulling uit kies geraakt. Vertel dit tandarts, hij kijkt nog geen 3 minuten naar mijn tanden en kiezen en moet daarna nieuwe afspraak maken om een nieuwe vulling te laten zetten. Ik moet ruim 13 km rijden is dus totaal 26 km is 2X16=32 minuten om na minder dan 3 minuten te horen te krijgen dat ik een nieuwe afspraak moet maken geen "noodvulling" o.i.d. helemaal niets!!!! Het is net alsof onze tijd niets waard is en onze auto op water rijdt. Bij de Tandarts Tigchelaar was dit niet gebeurt, dan was de kies direct opnieuw gevuld en hoefde ik niet nogmaals te komen. Ik ben dus ontevreden met het feit dat ik nu telkens 2 keer moet komen voor 1 behandeling waarvoor waarschijnlijk wel 2 keer betaald moet worden.

blj met deze tandarts en al langer ook de mondhygieniste

erg prettig hoe de tandarts (v Wingaarden) uitlegt wat hij precies doet, checkt of het gaat en komt kundig over. Assistente ook heel vriendelijk. Zowel de tandarts -die ik nu voor de 2e keer meemaakte-als de mond hygieniste Claudia lijken daarnaast vrolijk/blijmoedig van aard, wat een op zich nooit zo heel leuke behandelafspraak een stuk vrolijker maakt;-)

Kundig, vriendelijk en correct

Ik kwam voor halfjaarlijkse controle. De tandarts was vriendelijk, gaf uitleg, nam tijd voor het beantwoorden van mijn vragen.

Prettig en vriendelijk geholpen.

Klaas-Jan is onze verstandelijk gehandicapte autische zoon. één woord: spannend!

Zoals ik aangeef (zijn moeder) vindt Klaas-Jan het spannend om naar de tandarts te gaan. Ik vind dat de tandarts goed met Klaas-Jan omgaat. Gelukkig heeft hij een redelijk sterk gebit en hoeft hij niet vaak een vulling te ondergaan.

Goede uitleg

De tandarts heeft goed uitgelegd wat er aan de hand was en wat er moet gebeuren. Ook de uitleg waarom was erg fijn.

Goed geholpen

Goed.

goede uitleg wat er gedaan werd

Het enige puntje: een behandeling bestaat uit een aantal handelingen, tandarts Tichelaar vertelde altijd wat hij deed tijdens de behandeling, dat mis ik nu wel een beetje. Ook deze tandarts is erg prettig, dat wel!

Aardige mensen

Vriendelijke mensen.

Belde rond vrijdag 16:30 pijn,kloppend gevoel kon pas maandagvterecht.in kies.

Er is niet goed geluisterd door de assistent daardoor verkeerd ingeschat. Kon bellen naar spoedtandarts. Bleek later ontsteking te zijn. Volgens de assistent kon ik niet meer de vrijdags terecht

Plezierig

Correct

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!