ik heb het zeer goed ervaren.

Ik was wel wat nerveus toen ik naar de tandarts ging, maar ik werd op een prettige manier geholpen door de tandarts.

Heel goed

Ze verstaat haar vak

Moet nog erg wennen aan de nieuwe situatie.

Moet erg wennen aan de nieuwe besetting. Was 40 jaar bij dezelfde tandarts,

Prettig en op tijd

Weet niet hoe de man heet die mij behandeld heeft. Kunt u waarschijnlijk zelf nakijken .

Vriendelijke en deskundige tandarts,ook voor kinderen

Beter

Iets meer ontspannender als vorige keer, ditwasalleen controle

Ik word altijd goed geholpen!

Ik ben een grote angsthaas en wil precies weten war er gaat gebeuren. Alles wordt dan oom goed uitgelegt.

Mariette is vriendelijk en zorgzaam. om de behandeling prettig te houden

Mariette is vriendelijk en zorgzaam, om de behandeli g prettig te houden

Claudia is goed.doe haar best

Maar het administratief medewerker is niet aardig.

Een kundige tandarts, die rustig en bekwaam te werk gaat.

altijd vriendelijk en een goede uitleg

Altijd een vriendelijke en goede uitleg geeft vaak tips wat je beter kunt doen.

prima en prettig

Zie boven!

Wel wat later dan gepland maar prima geholpen

Goede sfeer en prima geholpen

Ben blij dat ik naar de mondhygiëniste ga.

Mijn gebit voelt prettiger aan . Vakkundige mondhygiëniste.

Prima geholpen!

En mooi dat ik zo snel geholpen kon worden

Voldoende

Word goed geluisterd, en gekeken naar een oplossing.

Super lieve tandarts die goed de tijd neemt en alles goed uitlegd

Aardig en duidelijk voor de kinderen. Alles wordt goed uitgelegd. Ik hoop dat ik zelf wat minder angstig ga worden.

Prima dik tevreden.

Zie boven.

Gehaaste controle

Met zijn 3en binnen 5 min weer buiten staan. Super snelle controle. Ik vond de tandarts gehaast en had er geen goed gevoel bij. De (jonge) kids deden het super goed maar werden niet beloond.

Zeer vakundig.

Goede uitleg en prima geholpen!

Goede tandartsen, boeken niet onnodig tweede afspraken!

Ik vind het prettig dat als ik op controle kom, mijn tandarts probeert mijn tandsteen ook meteen te verwijderen en me niet onnodig naar een mondhygiënist stuurt. Dit bespaart mij tijd en dat vind ik super!

handmatig tandsteen verwijderen

Jammer dat ik eerst tot aan het plafond moet hangen vooraleer men begrijpt dat handmatig tandsteen verwijderen voor mij met minder pijn gaat.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!