Vriendelijk mensen

Goede en een mindere ervaring

Bezoek Mondhygiëniste verliep prima. Makkelijk om een afspraak te maken en behandeling ging goed. Minder te spreken was ik over de afhandeling van een nota. Ik had een nota te lang laten liggen, mijn fout. Dat is niet goed, ook al ging het om een bedrag van <5 euro. De incasso kosten waren echter een veel fout van dit bedrag. Kan dat niet anders ?

Goede en een mindere ervaring

Snel geholpen

Nog voor de afgesproken tijd was ik al aan de beurt. Tandsteen verwijderen is direct gedaan dus hoef ik daar niet nog een keer voor terug te komen

Vriendelijke tandarts. En daarna naar de mondhygieniste ook prima.

Deskundige en vriendelijke benadering . Eveneens een deskundige en vriendelijke mondhygieniste.

Ik ben goed geholpen

Neemt de tijd.

Proffesioneel

Ontspannen

Door mijn angst van vroeger en jullie ontspannen manier van werken ga ik veel minder gestresst op de stoel zitten. Jullie zijn kundig en geven goed advies

Fantastisch 10

Ga elke keer weer met plezier naar de tandarts. De tandarts is vriendelijk en bekijkt en inspecteerd mijn antieke tanden met grote zorg. Waarvoor hartelijk dank. Lieve groet ineke puglia-smit. Ik wens u allen prettige feestdagen en een goed en gelukkig 2023 toe.

Geholpen op afgesproken tijd. Vlotte controlebeurt.

Iets meer uitleg waarom er twee fotootjes zijn genomen.

Geen wachttijden. Vlotte controle en tandsteen verwijdering.

Goede ontvangst, no nonsense tandarts

Klein vullinkje direkt aangebracht. Snel klaar! Zo snel dat ik me afvroeg ôf hij mijn bovengebit wel goed gecheckt had...

Vriendelijk en professioneel.

goed georganiseerd,duidelijk toch vriendelijk

zie boven

Snelle hulp bij kiespijn.

Snel geholpen en nog dezelfde dag mijn frame aangepast. Super service!

Prettige praktijk!

Mooie praktijk, aardige mensen, snel aan de beurt, vakkundige tandarts, persoonlijke benadering.

ik was nu spoed anders soms lang op afspraak wachten

Netjes geholpen

Goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Goed dien.

Eins is it noch nea earder sa goed west. Mar... der ha ik sels myn bêst ek foar dien.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!