ik was nu spoed anders soms lang op afspraak wachten

Netjes geholpen

Goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Goed dien.

Eins is it noch nea earder sa goed west. Mar... der ha ik sels myn bêst ek foar dien.

Prettige behandeling

Het was een controle. Alles werd goed bekeken en de tandarts vertelde precies wat hij ging doen.

Fantastische Tandarts en Assistente en zorg

Erg blij met de service. Dankjewel.

Kundig geholpen

Prima geholpen en vlot een afspraak kunnen maken.

Prima ontvangen en behandeld.

goede uitleg bij de mondhygeïniste en goede behandeling, ook de tandarts heeft goed voldaan.

Fantastisch geholpen en heel blij met het resultaat!

Een paar weken geleden had ik een afspraak met tandarts Zijlstra. Zij heeft mij fantastisch geholpen, ik ben dik tevreden! Alles goed uitleggen wat er gaat gebeuren. Ook Catrien, haar assistente doet goed werk. Zij zijn een heel leuk team.

Claudia is een super mondhygieniste!

vriendelijke, goede tandarts praktijk. behandeling is niet het leukste uitje (als is het fijn dat we in een land leven waar we zo goede tandartszorg hebben) maar Claudia zorgt voor een gezellige sfeer en hartelijke benadering , naast vakvrouw zijn

Snelle actie van de tandarts

Een kies in tweeën gebroken, gebeld en binnen 10 minuten laag ik op de stoel. Ook de bemiddeling naar de kaak chirurg was top

Helemaal goed!

Tandarts bezoek is niet mijn favoriet. Maar jullie werken dit beslist niet tegen! Correct/vriendelijk/enthousiast geholpen. Alles wordt gevraagd en uitgelegd. Zowel door tandarts als assistente. Goede sfeer.

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en behulpzaam.

Goed rustig advies gekregen

Deskundig snel

Ik ben vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen. En dat is natuurlijk waar het ook om gaat. Ik mis echter het gevoel dat men mij ook echt persoonlijk kent! Er is kennelijk geen enkele ruimte of zelfs behoefte om elkaar iets beter te leren kennen.

Ik zie altijd een beetje tegen de tandartsbezoeken op, maar ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik krijg. Mijn tandarts geeft altijd goed aan wat ze gaat doen ed. en dat vind ik prettig. De ontvangstruimte mag wel wat warmer en vriendelijker aangekleed worden.

Prettig bezoek

Tandsteen laten verwijderen. Duidelijke uitleg gehad, stap voor stap mee genomen in het proces en er werd de tijd voor me genomen. Heel erg prettig.

vriendelijk geholpen

Treurig

Als je een afspraak maakt, bij de tandarts komt, die 1 foto neemt, geen gaatje wil vullen, de andere dag terug mag komen, bij je "eigen" tandarts, die naar lang aandringen toch maar dat gaatje vult... en nog een foto neemt, tot de conclusie komt dat de laatste verstandskies er met spoed uit moet. Je de volgende dag bij de kaakchirurg bent. Iets met efficiënt werken?

Super snel en perfect resultaat

In de ochtend werd ik wakker met een halve tand en dezelfde dag kon ik nog geholpen worden. Het werd rustig en vakkundig uitgevoerd.

Vlot en deskundig

kon direct worden geholpen

Snel en kundig

Altijd snel plek en kundig en snelle behandelingen

Prettige omgang met patiënten

Zeer prettige ervaring bij tandarts. Netjes en correct geholpen. Wordt voor en na behandeling goed voorgelicht.

Een beetje snel allemaal

Bij Douwe was een bezoekje aan de tandarts “leuk en gezellig”. Even kletsen over Rammazzotti, the Rolling Stones, de kinderen, de studietijd…. Whatever…. Na het uitvallen van Douwe (en zo ook dinsdags gaat dat heel anders. Dinsdag kwamen met zijn drieën en de eerste afspraak was 16.20 uur (en de laatste stond 16.40 uur gepland). We verbaasden ons alle drie hoe snel (15 minuten) de behandeling ging. De stoelleuning wordt niet eens even voor je aan de kant gezet… N.a.v dit evaluatieverzoek kijk ik even na, hoe snel het eigenlijk is gegaan. Voor het bezoek ben ik naar de Poiesz geweest en heb 16.12 uur afgerekend. Na de behandeling van ons alle drie, zijn we naar de bakker gegaan. Ik zie nu dat ik daar 16.29 uur heb afgerekend, nadat we gebakjes, koeken en pizzabroodjes hebben uitgezocht (dat duurt ook wel even). We zagen onze tandarts voorbij “rennen” want lopen kon je het niet noemen. Als hij een keer haast heeft, mag hij dat gerust zeggen… geen probleem…. Het zou echter wel fijn zijn als hij “in het algemeen” wel iets meer tijd voor de patiënt neemt. Dit voelt niet goed. Voor de goede orde, de bediende in de Bakkerswinkel heeft dezelfde ervaring en mist Douwe net als wij allemaal enorm. Kortom iets meer (persoonlijke) aandacht zou fijn zijn. .

Goede praktijk

Ze zijn allemaal heel aardig en kundig. Ze luisteren naar de patiënt en als je zoals ik bang bent voor de tandarts kan ik deze praktijk aanbevelen.

0p de af gesproken tijd geholpen de behandeling ging vlot jammer dat hij niet vertelde wat hij aan het doen was. Het eind resultaat was mooi.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!