Afspraak is afspraak

Bij mijn laatste periodieke controle ben ik keurig op de afgesproken tijd geholpen. De gaatjes die gevuld moesten worden werden ook meteen opgepakt, kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Vakkundig

Relaxed

Wij zijn met het hele gezin zeer tevreden

Fijne rustige tandarts

Op mijn gemak dat is heel belangrijk.

een redelijke goede ervaring

Als je 2 afspraken na elkaar hebt , de tandarts en de mondhygiëniste, moet je als je bij de eerste bent geweest dit doorgeven? Dit wist ik dus niet maar is goed opgelost door de receptie. Wat ik jammer vind is dat bij de mondhygiëniste tijdens de behandeling de deur openstond. Dit zal misschien een reden hebben maar ik vond het niet prettig. Wat ik wel goed vind is dat bij beide afspraken je goede uitleg krijgt van de behandeling.

Je hoeft niet la Nog te wachten beozo aan de beurt

goed bevallen

vriendelijk ontvangen en vakkundige behandeling gehad

Goed.

Tevreden.

Vakkundig en vriendelijk

Ontvangst is vriendelijk. Wachtruimte prima. Behandeling vakkundig en zorgvuldig.

Naar mijn mening is het prima zo.

Afspraak snel geregeld,behandeling en advies was goed.

Grote klasse

Christina is een bekwame tandarts en mee en voordenker.

De omgang is prettig en er wordt zorgvuldig met je gebit omgegaan.

Super snel geholpen toen mijn spalkje los was komen te zitten. Kon dezelfde dag gelijk geholpen worden.

Snel afspraak kunnen maken.

Ochtend’s gebeld en meteen kunnen komen.

Plezierig zoals altijd

Goed georganiseerd. Deskundig. Aangename communicatie.

nogmaals goed

Zeer deskundig en geduldig!

Naar de tandarts gaan is iet mijn hobby en al helemaal niet als er een stuk kies is afgebroken. De tandarts was erg geduldig, vriendelijk en communiceerde wat ze aan het doen was. Ze nam echt de tijd voor de behandeling en dat vond ik erg prettig!

Deskundige tandartsen

Deskundige en vriendelijke tandartsen.

Keurig en correct gaat men te werk.

Ik vind het fijn dat ik niet lang hoef te wachten in de wachtkamer: een vriendelijke, rustige en vakkundige tandarts.

prima behandelt

zoals gezegt, uitstekende behandeling

Goede behandeling

Goede instructies

kundig en prettig geholpen

kundig en prettig geholpen

Prettige behandeling.

Leuke en prettige behandeling, en geen lange wachttijd.

Noflike behandeler

It wie in koarte besite, gjin behanneling

zeer goed en snel geholpen

Vakkundig en attent vol

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!