Goed, maar nog wel een vraag

In week 16 heb ik nog 2 afspraken, daarna wil ik wel een beoordeling geven.

Goed behandelt

Goed op tijd geholpen en vriendelijk

Vriendelijk en deskundig

In ben op een vriendelijke manier deskundig geholpen

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen.

weer vakkundig geholpen.

vriendelijke professionele tandarts.

Deskundige tandarts

Geode tandarts ,altijd secuur en goed met kinderen

vriendelijk

zeer behulpzaan,goede adviezen en geen deprimerende opmerkingen

Uitstekend!

goed en op tijd de behandeling gekregen. vriendelijke medewerkers

"Uitstekende tandarts: nauwkeurig, vriendelijk en professioneel. Absoluut een aanrader!"

Goede service, aardig personeel

Zie boven

Deskundige behandeling ivm tanderosie

Fijne en rustige sfeer in de beahndelkamer en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.

al jaren een prima en vertrouwde praktijk

kom al jaren hier, nooit een nare ervaring gehad

Blij dat ik weer bij de echte mond hygienist op de stoel lag ipv bij de preventie ass. Sorry, maar dit voelt meer dat ik serieus word genomen.

Goed deskundig

Goed deskundig

Vriendelijk Helder Op tijd

Professioneel

Goed behandeling kwa tandsteen,tandvlees enz.

Goed en proffesioneel

Prima tandarts en assistenten echter de tandarts stoel ligt niet goed, voor langere behandelingen is dit echt niet prettig.

Ik wordt altijd uitermate vriendelijk en vakkundig behandeld

Er wordt tijd voor je genomen

Goede tips voor mondverzorging gekregen.

Deskundig, vriendelijk en klantgericht geholpen in deze praktijk

Tandarts vertelt wat hij ziet en doet behandel voorstel. Waar ook toestemming voor gevraagd wordt. De medewerkers balie zijn adequaat. Voor beide geldt vriendelijke benadering. Een fijne praktijk met professionele en vriendelijke uitstraling.

prima, kon snel en goed worden geholpen!

ik kon snel worden geholpen, goed advies gekregen!

Moderne praktijk.

Netjes en vriendelijk geholpen.

altijd belangstelling en antwoord op je vragen

vriendelijk en zeer correct belangstellend en goed advies

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!