Prima geholpen

Kundige mensen

Professioneel

Kundig en zeer vriendelijk

Goed. Snel geholpen, adequaat, vriendelijk.

Het gaatje gevonden bij de halfjaarcontrole kon direct gevuld worden. Fijn.

Goed werk verricht

Meedenken met de mogelijkheden die er zijn. Na een behandelplan is er goed werk uitgevoerd met als resultaat een significante verbetering van mijn gebit. Alle lof voor Lucas met als assistente Sandra.

Tandartsbezoek zonder stress

Claudia legt steeds uit wat ze doet of gaat doen en wat ik kan verwachten qua last of pijn. Ze checkt doorlopend hoe t gaat. Ook achteraf besprak ze met me eventuele vervolgstappen. Ik voelde me op mijn gemak en in goede handen. Ook de mondhygiënisten zijn zeer kundig. Het enig minpunt daar is de hoge frequentie van wisselingen. Dat vind ik wel jammer. We hebben ook n fijne tandarts (Lotte?) die mijn jongens van 15 en 21 durft aan te spreken op hun poetsen.

Volgende keer doen we weer een echte.

Tandarts en assistente waren nog niet goed op elkaar ingespeeld.

Netjes en snel

Ik ben tevreden prima afgewerkt

zie hierboven

Prettig, pijnloos en adequaat behandeld

Prettig, pijnloos en adequaat behandeld

Professioneel en vriendelijk.

Heel goed.

Kon snel terecht na een gebrek aan een voortand nadat ik dit telefonisch had gemeld

Goed en snel

Ben goed en snel geholpen vriendelijke personeel hadden tijd genoeg

Professionele behandeling

Volgens mij ging de behandeling professioneel en vlot

Jammer dat er bij het aanschaffen van een frame geen opbergvakje zit.

Voor het te betalen bedrag is dat wel het minste!

Vriendelijke praktijk met aandacht voor de klant

Specialisatie daar waar nodig. Oog voor de klant.

ik ben vriendelijk ontvangen en behandeld. Blij met een nieuwe kundige tandartsenteam waar ik als het nodig is met een gerust hart naar toe ga.

word altijd goed en vriendelijk geholpen door mijn tandarts.

Hele fijne tandarts

Denkt goed mee en is zeer kundig

Fijn geholpen!

Heel fijn geholpen, geen wachttijd, aansluitende behandelingen bij mondhygiëniste en tandarts.

Zeer professioneel

Deze tandarts wist met een kleine hoeveelheid verdoving, want na een uur was mijn mond weer normaal, het te bewerkstelligen. Ze trok een kies met ontstoken zenuw. Totaal geen pijn gehad, geweldig.

Goede hulp

Perfect zoals altijd.

Periodieke controle gehad.

Controle gehad. Doorgestuurd vanuit een andere praktijk. Helder en begrijpelijk uitgelegd waarom er geen behandeling nodig bleek. Prettig contact met iedereen Naam van de behandelend arts is mij ontschoten. Heb maar iets ingevuld

Perfecte behandeling zoals altijd

Vriendelijk en vakkundige behandeling.

Goed bezig

Jullie hebben hebben goed gedaan

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.