Vakkundig en vriendelijk

Ik zit al heel lang bij deze praktijk en tot nu toe heb ik geen klachten wat betreft de behandeling, vakkundigheid en vriendelijke bejegening.

Iets te lang moeten wachten maar toen uitstekend geholpen

Een stukje voortand brak af waardoor er een soort mes in mijn mond was die constant in mijn tong sneed. Ik had graag eerder geholpen willen worden, maar toen ik na 2 dagen terecht kon ben ik prima geholpen.

goedgeholpen en een goeiegesprek

eindelijk een keer exact op tijd geholpen

Primx geholpen

Fijn geholpen

Zelfs nog iets voor mijn afspraak tijd geholpen. Fijne samenwerking, goed geholpen

uitstekend

uitstekend

Professioneel, vriendelijk, duidelijk

Ik ben heel erg tevreden over de totale aanpak van mijn behandeling. Complimenten aan Bianca Pastoor . Zeer tevreden over mijn nieuwe gebit. Ik kan haar naam niet selecteren bij de vraag naar behandelaar

Goed!

Korte wachttijden,vriendelijk personeel,goede communicatie met de patiënt .

Begripvolle, meedenkende, zeer deskundige tandarts, Claudia Melchiori.

Begripvolle, meedenkende, zeer deskundige tandarts (Claudia)

Het was allemaal zeer snel geregeld.

In de ochtend breekt er een stukje van mijn voortand af, vervelend. Gebeld en ik kon om 10.45u terecht. In de wachtkamer werd ik al op de hoogte gebracht van de uitloop van de betreffende tandarts, wat ik al als zeer prettig ervaar. Later werd ik ontvangen door een gezellig team; de tandarts en haar assistente en het was allemaal zo geregeld.

Super goed

Goed ontvangen

Goede mondhygiëniste en fijne behandeling

100% fijn en goed gevoel vanaf ontvangst, gedurende behandeling en tot en met vertrek

er werd tijd genomen voor mijn vragen en geluisterd naar mijn opmerkingen heel fijn gevoel en geruststelling tijdens de behandeling, vanaf begin tot eind ontspannen en gemoedelijkheid die werd geboden aandacht voor de patiënt

Balen dat mijn afspraak uitliep en ik later terug moet komen voor 2e gaatje

Mijn afspraak 12-03-2025 (2 gaatjes vullen) werd mij in de wachtruimte pas medegedeeld dat 20 minuten later plaats vond. Tenslotte niet zoals afgesproken 2 maar slechts 1 tand werd behandeld zonder mij vooraf dit te zeggen.! Dit betekend dat ik weer een nieuwe afspraak moest maken voor mijn tweede tand. Mijn lichamelijke beperking is het toch al niet makkelijk om bij jullie te komen vanuit Goirle.

Vlot geholpen met duidelijke uitleg

Na drie kwartier in de wacht te hebben gestaan om telefonisch tot een afspraak te komen kwam ik om 10 voor elf in de wachtruimte voor mijn afspraak van 11u. Tot mijn verrassing werd ik vrijwel meteen opgehaald. Na onderzoek meldt tandarts Lotte drie opties om het mankement te verhelpen. Om erover te denken is tijdelijk een noodvulling geplaatst en meteen een vervolgafspraak ingepland. En een offerte op de mail. Dat ik drie kwartier in de wacht had gestaan was het gevolg van ziekte, tja lastig maar te begrijpen. Dik tevreden verder!

Heel correct

Aardig en fijne medewerkers

Heel lang wachten, geen sorry.

Ik had om 20:15 een afspraak. Ik werd om 18:45 gebeld of ik eerder kon komen, namelijk om 19:55, dit was mogelijk voor mij. Vervolgens was ik pas om 20:45 aan de beurt. Ik heb 50 minuten gewacht! Dit vond ik erg vervelend, vooral omdat mij nog was gevraagd eerder te komen. Toen ik hier de desbetreffende tandarts naar vroeg kreeg ik een sneer dat "wij werken met mensen en het gebit en dat dit onvoorspelbaar is." Dit snap ik dan ook maar een sorry en bedankt voor het wachten had ik wel gepast gevonden. Voor mij was dit dan ook geen fijne afspraak omdat ik het gevoel kreeg dat zij niet blij waren dat ik hiernaar vroeg. Dit vind ik belachelijk want ik ben ook iemand waarmee zij werken en ik heb 50 minuten moeten wachten op mijn afspraak. Verder heb ik dit nog nooit meegemaakt bij deze tandarts, maar dit zit mij erg dwars. Daarnaast ben ik wel tevreden met het feit dat ik zo snel behandeld kon worden. De verdere resultaten zal ik dan ook niet alleen baseren op deze ervaring.

Snel en goed geholpen

We werden op tijd geholpen en het advies voor de doorverwijzing werd duidelijk toegelicht.

Er vriendelijk

Ik zelf ben niet de dapperste als het om de tandarts gaat. Maar hier helpen ze je goed en erg mee leven. Het is nog steeds niet leuk om naar de tandarts te gaan maar word hier wel een stuk makkelijker.

Attent, vriendelijk en professioneel.

Zeer kindig en rustig

Vriendelijke betrokken medewerkers

Goed geholpen

Goede behandeling

De tandarts beloofde me na de ct scan mijn man te gaan halen maar heeft dat niet gedaan. Mijn man was ongerust omdat hij drie kwartier heeft zitten wachten

Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren

Fijne sfeer.

Gewoon perfect behandelt.

Ik ben tevreden

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.