Evelien is een hele goede en fijne mondhygiënist

Prima! Ze zal worden gemist als ze in Mei stopt

Altijd prima

Altijd netjes en goed geholpen en weer zeer tevreden naar huis.

Fijn en goed geholpen duidelijke info.

Prima behandeling

Fijn contact. Goede uitleg

Vakkundig

Zoals gewoonlijk weer geweldig werk geleverd

Goed opgelost!

De afspraak stond bij de verkeerde week , maar is goed opgelost!

Altijd professioneel geholpen

Lotte heeft me goed geadviseerd over een splint en deze ook snel en professioneel aangemeten. De medewerksters aan receptie en telefoon zijn ook altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goed en ontspannend

Gewoon fijn en professioneel

Vriendelijk en deskundig

Deskundige, vriendelijke behandeling van zowel mondhygiëniste als tandarts.

Uitstekend geholpen.

Snel en goed behandeld.

Zeer goed en netjes geholpen

deze tandarts kwam vertrouwd over beter dan de laatste. maar ik heb wel is getwijfeld of ik moet blijven. Herman Kostelijk blijft voor mij de beste.

Ik voel me niet meer prettig bij jullie, onpersoonlijk.

Steeds ander personeel, iedereen adviseert steeds wat anders. Ik vind het fijner als 1 persoon meerdere behandelingen uitvoert. Dan dat er drie of vier verschillende personen in beeld komen.

Hele prettige benadering

Hele prettige benadering

Goed geholpen

Lukas en Sammie hebben mij vriendelijk, uitvoerig, nauwkeurig geholpen.

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijke mensen. Zowel de mondhygiëniste als de tandarts stelde me gerust.

gewoon goed werk

aangenaam

PRIMA

Positief

Ik heb deze zo goed ervaren dat ik graag dezelfde tandarts zou blijven houden

vriendelijk

Te hardhandig

Mondhygiënist was te hardhandig en luisterde niet toen ik zei dat het pijn deed. Normaaal bij de tandarts nergens last van maar nu wel. 17feb geweest en nu 19feb nogsteeds pijn.

Erg prettige ervaring

De tandarts was kundig, vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. Legde uit wat ze ging doen en stelde de geplande behandeling terplekke bij waardoor een tweede afspraak niet nodig was.

Goirkestraat 37

5046 GD Tilburg

Over Tandartsenteam De Besterd

Patienten bij de Tandartsenteam de Besterd profiteren van: -Kwalitatief hoogstaande zorg in een ruime moderne praktijk. -Een vaste tandarts behalve bij een eventuele verwijzing naar een specialist binnen de praktijk. -Alle specialismen binnen de tandheelkunde in huis. -Een kindertandarts ook voor angstige kinderen. -Eigen tandtechnisch laboratorium. -Ruime openingstijden. -Bij spoed binnen 24 uur een afspraak.