Uitstekend behandeld en ook nog snel.

Zie hierboven. Plezierig en kundig geholpen!

Fijne behandeling.

Al jaren een goede relatie opgebouwd. Fijn om ook een gesprek aan te kunnen gaan. Jammer dat hij met pensioen gaat.,

Goede mondzorg

Goede ervaring met tandarts Janssens. Ik wens hem na zijn pensioen in juni nog vele goede jaren als pensionado. Dank voor zijn jaren lange goede zorg,

Prettig en vriendelijk behandeld.

Al jaren kom ik bij deze tandarts. Ik ben altijd goed behandeld.

Een goede tandartspraktijk

Fijne praktijk

Deskundige en vriendelijke mensen.

Goed behandeld

Jammer dat de tandarts(tandheelkundig medewerker volgens uw site) moeilijk te verstaan was. Mevr selvi stelde zich voor als tandarts maar schijnt slechts tandheelkundig medewrker te zijn

Uitstekend, vriendelijk.

Uitstekend, vriendelijk.

Goed ontvangen door de tandarts, daarna een goede controle gehad , prima zo

Uitstekende behandeling en fijne tandarts

Maarten heeft ze een zeer goede opvolging gezorgd. Behandeling en benadering door tandarts E. Selvi is zeer goed

Nette en vlotte jaarlijkse controle

prima afhandeling

Zoals gewend een prima behandeling.

goede tanarts

goede everaring oook als je bang top tandarts

Heel goed

Bijzonder goed geholpen door de mondhygiëniste en geadviseerd hulde

Werken er snel en efficiënt

Ze werken er snel en efficiënt. En leggen het terwijl ze bezig zijn rustig uit. Zodat je,je op je gemak voelt.

Goed geholpen

Goed geholpen.

Goed en snel geholpen

Zie bovenstaande zin

Ik vind het een hele prettige praktijk

Fantastisch

Fantastische tandartsen praktijk waar ik mij zeer op mijn gemak voel bij Tandarts Janssen.

Heel goed geholpen!

Heel vriendelijk en kundig.

Rustig en geduldig

Dit was de eerste keer bij de nieuwe tandarts, ik ben haar naam vergeten sorry! Zie bij ( wie heeft mij onderzocht en behandeld )

Perfect8

ben tevreden.

goed advies gekregen

subliem

dit is Joana Tena met het resultaat : vriendelykheid , qualiteit en deskundigheid is wat ik kreeg, en blijft .

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.