Fijn en prettige samenwerking.

Met hele gezin altijd lastig maar door rust en professioneel te blijven ging het wederom allemaal goed!

Ik werd professioneel en vriendelijk geholpen.

Deze had ik al gemaild!!!!

positief

Prettige en rustige behandeling

Altijd ter zake en geduldig

Een vertrouwd adres voor mondzorg.

Als orettug

Victoria is het secure en werkt het rustig en netjes altijd

Lang wachten

Voor mijn afspraak heb ik 35 min moeten wachten. Zonder update dat het wat zou uitlopen of iets van contact.

Hele fijne tandarts

Victoria is een heel rustige en goede tandarts. Ze doet alles met beleid en in goed overleg.

Tevreden

Deskundig en vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg en je wordt goed behandeld

Ik word al 40 jaar heel kundig behandeld.

Prima geholpen

Heel vriendelijk geholpen. De kinderen goed en rustig geholpen.

Goed.

Zoals altijd is mijn ervaring gewoon heel goed.

Kom er al meer dan 40 jaar.

Ben zeer tevreden.

Fijne praktijk en fijne kundige mense

Fijne praktijk en fijne mensen

Victoria!

Wat een leuke tandarts is dat zeg, Ik word er gewoon blij van! We baalde beide dat het allemaal niet zo snel lukte zoals we wilde, maar daar kon Victoria ook niets aan doen, we hadden gewoon pech met het bestelproces. Maar desondanks is het toch allemaal goedgekomen met de brug! De behandelingen kan ik niet anders omschrijven als professioneel en degelijk, Victoria werkt erg fijn en haast pijnloos! Het enigste wat ik nog mis is een uitgebreide praktijktest van mijn gebit, Ik zou Victoria graag de werking van mijn gebit laten zien aan een tafeltje gevuld met smakelijk testmateriaal.. Dat was dus met een knipoog, nu serieuzer; Ik raad Victoria aan, zeker als je gevoelige tanden hebt, of als je gewoon weinig pijn wil ervaren! Ze werkt erg rustig en weloverwogen, het is een toffe tandarts in een fijne en goed bereikbare praktijk!

Professioneel en vriendelijk

Wellicht ben ik één van de weinige mensen die het niet vervelend vind om naar de tandarts te gaan. Dat komt precies door hetgeen dat in de titel staat. Ga zo door!

Goed geholpen

Snel en kundig geholpen

Ik word altijd vakkundig en zeer vriendelijk behandeld.

Al jaren kom ik in deze praktijk en ga er vrolijk naar toe en kom vrolijk terug!

Vriendelijk, kundig, behulpzaam, efficiënt

Ik ben rolstoelgebonden en word zoveel mogelijk behandeld terwijl ik daarin blijf zitten want ik kan niet in de behandelstoel gaan zitten. Voor behandelingen waarbij dat niet kan, zoekt men voor mij een externe oplossing. Het komt nogal eens voor dat de taxi mij láát komt ophalen. Men is dan ook altijd bezorgd en behulpzaam.

Een fijne en rustige praktijk

Goed en netjes geholpen

Keurig en correcte behandeling/benadering

Reeds vele jaren vaste tandarts praktijk. Altijd nette en correcte benadering en behandeling.

fijne tandarts

fijne tandarts

Snelle half jaarlijkse controle

Gewoon goed, zeer tevreden

Ben geen fan van een tandartsbezoek maar heb het volste vertrouwen in deze praktijk. Tandartsen en assistenten zijn professioneel, geduldig en vriendelijk

Bredaseweg 400

5037 LH Tilburg

Over Tandartspraktijk B400

Bij Tandartspraktijk B400 komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bredaseweg 400. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk B400 ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.