Geen half werk

uitstekend

geen mening

Even wennen met een tandarts die nog niet op één lijn zit met de assistent

De behandeling ging met wat rommelige opstart en de vraag van mij halverwege de behandeling, om mij even uit te blijven leggen wat ze doen en blijven uitleggen wat er gedaan wordt. Ik hoop dat t wat soepeler kan gaan de volgende keer. :) Geen idee wie de tandarts was!!

Wennen aan de nieuwe werkwijze. Extra consult voor tandsteen verwijderen. Tandarts leek gehaast.

Goede uitleg

Info opgevraagd en hier een goede uitleg over gehad. Ik weet de naam niet meer van de tandarts maar deze dame komt oorspronkelijk uit Girona dan weten jullie wel wie dit is. Een positieve cliënt

Helemaal goed

Behandeling na goed overleg. Binnenkort halfjaarlijkse controle? Doen we gelijk even. Dat is goed meedenken!

Vriendelijk en professioneel.

Dat vind ik de perfecte combinatie! Ook erg kindvriendelijk, erg aangenaam! Ons hielp een vriendelijke iets getinte vrouw met donkere krullen.

Van laatst veel klachten gehad en reguliere afspraak verliep ook erg fijn

Ze hebben mij uitermate fijn geholpen ook omtrent een spoed verwijzing naar de kaakchirurg. Jullie hebben alle zeilen bijgezet zodat ik dezelfde dag nog geholpen kon worden. De nazorg wordt ook uitstekend gedaan ondanks mijn angst voor de tandarts! Ook de kinderen zijn fijn geholpen door de tandarts!!

Prettig en goede zorg.

Vervangende tandarts ivm ziekte kind, maar correct en vriendelijk behandeld. Het verwijderen van tandsteen werd erna ook zorgvuldig en goed gedaan.

Goede communicatie tijdens de zorgvuldige behandeling

Goede tandarts

Tandarts was vriendelijk. Alleen de taal is moeilijk begrijp ik.

Pijnloos geholpen

Ik moest 2 kiezen trekken. Ik heb er niks van gevoeld. Alles perfect uitgelegd

Snel geholpen, ze zegt duidelijk wat ze gaat doen.

Goede tandartsen en assistenten. Duidelijk en respectvol..

Deskundige, vriendelijke tandarts!

Mijn ervaringen met tandartspraktijk IJsselmuiden zijn uitstekend. De wachttijden zijn kort, het personeel is professioneel en voortvarend en heeft oog voor de patiënt.

Tevreden

Vriendelijk en gezellig!

Zonder zorgen loop je binnen en wordt je warm ontvangen. De behandeling word met alle respect gedaan en dat is super fijn.

vertrouwd en goed

Behandeling en advies is prima!

Kundig vriendelijk.

Ik heb mijn tandreparatie als professioneel ervaren.

Met geduld en aandacht voor mij als patiënt is in goede samenwerking tussen de twee behandelende personen een lastige voortand gerepareerd. Dank!

Tandarts hield rekening met mijn angst

Zoals altijd weer prettig en professioneel geholpen.

Goed en deskundig geholpen. Alles werd netjes uitgelegd. Prima tandarts!

???

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.