Fijn dat ik zo snel een afspraak kreeg en gelijk werd behandeld.

Fijn dat ik zo snel een afspraak kreeg en gelijk werd behandeld.

Voelde me op m'n gemak.

Ontspannen

Heb nu”weer “ een andere mondhygiëniste Omdat degene die ik had weg is

Kort

Werd alleen gekeken naar controlepunten, is geen gebitsreining gedaan.

Prettige praktijk met kundige en vriendelijke medewerkers

Je word altijd keurig geholpen en te woord gestaan. Er word ook tijd voor je genomen en er word met je overlegt als er iets is waardoor je niet achteraf voor vervelden verassingen komt te staan. Het online plannen van een afspraak voor controle zou weer moeten gaan werken dan zou ik zeker 5 sterren geven, moet nu altijd onder werktijd bellen en mijn agenda erbij pakken.

Zeer kundig behandeld,perfect gewoon.

Nieuwe tandarts die zich niet eens voorsteld??

Jammer dat de kinderen niet op hun gemak werden gesteld, het leek net lopende band werk en die man was aan het trillen dat voelden de kinderen in hun mond echt geen fijne ervaring we kijken het nog aan de volgende keer.. weet dus de naam ook niet van de tandarts.

Goed gerustgesteld

Na jaren ging ik afgelopen week weer naar de tandarts. Ik was wel zenuwachtig, maar ben goed gerustgesteld. Ben blij met mijn tandarts.

Afspraak prima, tijd anders plannen

Bij de afspraak zelf ben ik goed geholpen. Alleen had het fijn geweest als er van tevoren ook bij diezelfde afspraak tijd was ingepland voor het schoonmaken. Hier moest ik nou voor terugkomen, terwijl dit andere keren standaard werd gedaan bij een controle afspraak.

Prettige tandarts rustig en goed werk

Sorry ben zijn naam vergeten

Gewoon goed

Werd goed rekening gehouden met mij prikkels.

Vandaag goed geholpen

Ik vind het wel vervelend dat ik nu voor de controle en reiniging een aparte afspraak moet maken ipv dat dat zoals eerder in 1 afspraak gebeurd.

Vriendelijke kundige behandeling goede uitleg

Fijn in contact, goede uitleg en prima controle

Prima praktijk

Helaas bij deze praktijk, waar ik al jaren met plezier kom, nu een slechte behandeling meegemaakt door een nieuwe medewerker.

Met mijn gezin geweest super lieve en leuke man. Legde alles netjes en duidelijk uit.

Prima.

Op tijd binnen gehaald, even een praatje, en twee vullingen gerepareerd. Tussendoor geregeld gevraagd of het nog ging.

Prima, nieuwe tandarts voor mij

Duidelijk uitgelegd, rustig kunnen nadenken, en goed werk geleverd

Goede kwaliteit en duidelijke uitleg

Vriendelijke ontvangst, duideijke uitleg

Goede tandzorg

Vriendelijk en goed advies

Ben altijd bang sorry iets waar ik niks aan kan doen

Goed behandeld door Eva

Ik werd netjes gebeld of ik eerder kon. Goed behandeld door Eva.

uitstekend

ik ga ervan uit dat het hier de behandeling door Eva betreft. Zo ja. die was als altijd prima.

Snel geholpen

Nadat ik ‘n stukje uit m’n voortand verloor, kon ik dezelfde dag terecht voor reparatie

Geweldig geholpen!

Het ging om een breuk in mijn hoektand. Ik werd mijn inziens zeer zorgvuldig en vriendelijk behandeld. Het was een lastige vulling waarbij twijfelachtig was of er een wortelkanaalbehandeling moest worden. Vervolgens kwam er een tweede tandarts erbij en samen hebben ze mij uitstekend geholpen! Groetjes, Een dankbare patiënt.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.