Vriendelijk ontvangst en fijn geholpen

Goede en vriendelijke tandarts

Ik heb een hulphond, de tandarts is eigenlijk bang voor honden, dus ik probeer hem niet mee te nemen en ipv daarvan begeleiding maar ze wil hem nu toch graag ontmoeten ondanks haar angst, dus de volgende keer komt hij mee. Dankbaar dat het zo gastvrij is en mijn hulphond welkom is (en zelfs wordt verwacht)

Aardige tandarts, correct in haar handelen...

Prettig geholpen met duidelijke uitleg

Fijne benadering, duidelijke uitleg

Goede behandeling duidelijke uitleg

Zeer correct

Heb een tandartscomplex opgelopen in mijn leven. Tandarts Santos Sanz gaat daar uitstekend mee om.

Proffecioneel en persoonlijk

Je word goed gezien en gehoord. Ze weten aan te sluiten bij jou. Zelf angstig voor tandarts maar nu naar 4x zit ik al zoveel rustiger in de wachtkamer. Zo blij hier onder behandeling te zijn. Fijne en goede proffecionele behandeling.

prima uitleg

zelegt even uit wat ze gaat doen

Gewoon benaderd door de tandarts. En een vriendelijk persoon. Wordt ook goed naar je geluisterd.

Tevreden.

Tevreden. En zelfs aan het eind van de dag geen wachttijd extra,maar gewoon optijd geholpen worden.

Prima geholpen

Goed geholpen , probleem snel opgelost

Goede service, fijn contact

Persoonlijk, laagdrempelig en direct contact

Goede ervaring prima voor elkaar

Ik was echt tevreden

Deskundig, efficiënt en vriendelijk.

De jaarlijkse controle verliep adequaat en deskundig, de benadering van de tandarts en assistente was erg vriendelijk. Kortom, het voelt betrouwbaar en goed.

Goede behandeling

Deskundige en vriendelijke mondhygiëniste

Deskundige en vriendelijke mondhygiëniste. Altijd persoonlijk en professioneel

10 = volmaakt 9 = volleerd 8 = gewoon goed of 8 1/2 bijna volleerd

Op donderdag 2 januari was ik bij Annemaria Al Azawi en op vrijdag 3 januari bij Gerieke

Fijne behandeling, maar gedoe met de factuur.

Fijne behandeling, maar gedoe met de factuur.

Altijd met een fris schone mond naar buiten

Krijg altijd complimenten over mijn gebit dankzij goede mondhygiëne van deze praktijk

Uitstekend geholpen en heel vriendelijk

Fijne tandarts

Tandarts legt goed uit, is rustig en heel vriendelijk

Heel fijn

Werd warm ontvangen. Op me gemakje gesteld. Overlegd en uitgelegd wat ze gingen doen en of ik verdoving wou. Zei dat ik liever als het kon geen verdoving wou. Is helemaal goed als het niet wil aangeven dan kan het alsnog. Ze zeiden ook wat ze gingen doen bij elke handeling dat vind ik heel fijn. Dan weet ik wat er te wachten staat.

Groenendael 233 D

8271 EM IJsselmuiden

Over Tandartspraktijk IJsselmuiden

Tandartspraktijk IJsselmuiden wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven. We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.