Vanwege vulling vrij snel geholpen

Goed geholpen, vriendelijke benadering

Vriendelijk, rustig en goed geholpen

Fijn team!

Wat een fijn team, de patiënt staat centraal. Zowel Juliette als Tatiana en d'r assistentes en de secretaresse hebben goed in de gaten wat een menswaardige behandeling in houdt. Er hangt een goede sfeer. Dik tevreden.

Goede behandeling

Goede en zorg vuldige en vriendelijke behandeling

Gewoon top

Geweldig kan niet beter voorstellen

Martijn is heel vriendelijk, legt alles goed uit. Mijn kleindochter was mee en wilde mee helpen, dat mocht van hem ze heeft geholpen met een foto te maken en de “stofzuiger” vast mogen houden.

Tevreden

Tevreden

correct en goed

Correct, ga zo door. 't Is wel erg prijzig!

Vriendelijke goede zorg

Na vervelende ervaringen van mijn vorige tandarts nu super tevreden. Vriendelijk kundig en geduldig.

Fijne vlaamse tandarts!

Serieuze en kundige tandarts, en zeer vriendelijk.

Altijd fijn behandelt.

Ik kom al 38 jaar bij tandarts Bomas en heb zijn praktijk zien groeien tot eat het nu is. Ik wordt altijd fijn behandelt. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en het contact is met iedereen vriendelijk en beleefd.

Klantvriendelijk, gekwalificeerd personeel.

De klant staat op de voorgrond, er wordt altijd gezocht naar mogelijkheden om de klant zo snel af mogelijk te helpen.

Geweldig goed opgevangen

Moest m’n hele boven gebit laten trekken, zo lief op mn gemak gesteld, dank daarvoor. Goed advies meegekregen en goede nazorg.

Heel fijn!

Heel fijn goed gesprek over de opvolging van dhr.Bomas . Weet niet wie ik volgend jaar krijg nog 1 keer bij dhr. Bomas . Ik kan nu nog geen aanbevelingen doen bij de volgende vragen voor dhr.Bomas een 10.

Kon snel terecht met pijn

Half 9 gebeld, om 12 uur mocht ik komen en direct geholpen en gaatje gevuld. Dat vind ik fijne service.

Taalfout bij beoordeel er staat Wannee ipv Wanneer

Fijne tandarts

Altijd vriendelijk, netjes. Denkt mee. Tanden goed gecontroleerd.

Prima praktijk

Kundig en vriendelijk

Zeer positief!

Het kan eigenlijk niet beter.

Fijn en goed

Correct respect deskundig

Goed behulpzaam geholpen!

Ik kwam binnen en ik was snel al aan de beurt. Lang hoefde ik dus niet te wachten. Alles verliep soepel en binnen no time was het allemaal al klaar.

Keurig verzorgd en persoonlijk

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.