Goed onderhoud wordt beloond met snelle controle.

Goed en duidelijk , en vriendelijk

Altijd goede uitleg over de behandeling

Fijne tandarts, ook voor de kinderen

Nemen de tijd voor je, vragen worden duidelijk beantwoord. Vriendelijk naar kinderen toe.

Dat ze rekening houden met je wensen en stellen je op je gemak

Bomas is een top Tandarts

Martijn Bomas is een top Tandarts, jammer dat hij er mee stopt. Zo een tandarts krijgen we nooit meer. Bedankt voor al die jaren.

Zeer deskundige medewerkers

Prettig personeel

Iedereen in de praktijk is vriendelijk en voorkomend.

Uitstekende, kundige en vlotte behandelingen

Tijdens controlebeurten indien mogelijk toch een behandeling uitvoeren, zodat we niet nog een keer terug hoeven komen. Al vele jaren patiënt en altijd zeer goed geholpen en doorverwezen indien nodig naar de kaakchirurg Bedankt voor alle jaren en alvast een goed pensioen toegewenst.

Super tandarts

Kijk ook naar de mens van de tanden Altijd meelevend

Zoals altijd goede uitleg en fijne medewerkers

Prettig

zeer tevreden

ze nam de tijd was erg begripvol

Helemaal prima!

Helemaal prima. Ben geen fan van de tandarts maar voel me hier redelijk op mijn gemak. Ook bij de mondhygiëniste!

Ontzettend goede begeleiding

Telkens als je daar komt voelt het als een warm bad en als daar weggaat ben je herboren! Al jaren ! Veel verschillende tandartspraktijken in m’n leven meegemaakt. Deze is 10 met n griffel!

Aandacht voor de persoon

Je bent hier geen nummer maar de persoon, een groot pluspunt in een wereld die steeds verder digitaliseerd.

Martijn is de rust zelf.

Ga Martijn zeker missen volgende bezoekjes, maar hij laat een mooie goede praktijk achter met heel kundig personeel.

Ben zeer goed geholpen

Er is een kies gevuld

Vriendelijke personeel

Kundige en vriendelijke zorg.

Aardige en vriendelijke tandarts

Neemt de tijd om alles goed uit te leggen.

altijd zeer goede controle en reiniging door Juliëtte en zeer alert

zij ontdekte een plekje op mijn gehemelte en de tandarts gaat het even onder controle houden

Snel geholpen

Zalles netjes

Zeer goed geholpen

Goed geholpen

Zoals altijd goed

Was voor een controle, geen bijzonderheden

Respect vol geholpen

Schoolstraat 1 a

4675 BL Sint Philipsland

Over Tandartspraktijk Bomas

De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.