Correct behandeling en uitleg

Positief

De behandeling is goed

De behandeling heb ik als goed ervaren. Alleen het moest ik wel erg lang wachten voor ik aan de beurt was. Waarbij ik het vermoeden had dat er iemand voor mij naar binnen ging, die op een later tijdstip een afspraak had.

Prima!

Kundig en heel vriendelijk, zoals altijd

Goede behandeling

Vriendelijke, kundige behandeling gehad.

Plezierig

Duidelijke uitleg over behandeling

Slecht

Had niet het idee dat er met aandacht naar mijn gebit werd gekeken. Ik had wat opmerkingen over mijn laatste behandeling waar wat spukjes vulling van mijn (ingeslten) tanden waren gevallen. Deze opmerkingen werden niet gehoord. Volgens mij was er geen samenwerking tussen de assistente en de tandarts. Later bij mijn zoon werd het alleen maar erger. We hebben bij een andere tandarts een brugetje laten zetten omdat er een tand nog door moet komen. de tandarts begreep het niet en ook in het engels werd het niet beter. Heel verhaal maar ben er gelijk klaar mee en zal de praktijk op korte termijn verlaten. Wat wel gelukt is ...... is het verzenden van de rekening :-(

Fijne tandartsen

Vriendelijke receptie, Snel geholpen door vriendelijke en kundige tandarts

Fijne tandarts duidelijke uitleg

Prettige tandarts

Prima!

Aandachtig en kundig en goede communicatie!

ik kwam met pijn maar ging met veel vragen naar huis

dokter was heel aardig, maar ik voelde met toch onder druk gezet en schrok van de hoge bedragen die ik zou moeten betalen voor behandelingen. Steeds andere tandartsen, je weet niet of je de aardige tandarts nog een keer ziet en wie de volgende is

Werd vlot en duidelijk geholpen.

Nu goed en duidelijk geholpen, maar soms wel afhankelijk van wie mij helpt, komt de duidelijkheid en communicatie niet altijd goed, maar wel begrip voor situatie van mijn kant, want ook ik begrijp het tandartsen tekort.

Vriendelijke en professionele behandeling

Enig minpuntje is de telefonische bereikbaarheid van de praktijk.

Prettige en goede behandeling.

Goede ervaring, ondanks uitloop van 15 minuten.

Een mooie combinatie van vriendelijkheid en professionaliteit. En van rust en snelheid. Tenslotte een heel fijn resultaat.

Mijn ervaring is prima

De behandeling door tandarts Miriam was perfect. Precies op de afgesproken tijd werd ik geholpen. Er was een stuk kies afgebroken en de tandarts raadde aan geen verdoving te nemen en dat bleek ook niet nodig. Mijn kies is keurig en vakkundig in orde gemaakt. De assistente hielp ook heel goed met schoonmaken. Ik ben erg tevreden over zowel tandarts als assistente voor hun vakkundige en sympathieke behandeling.

De moeilijke termen kon hij goed in het Nederlands vertellen.

top team, top tandarts

twee kiezen gereataureerd zonder verdoving en werkelijk geen moment pijn of ongemakkelijk en alles is weer prima in orde

prettig en professioneel

Tandarts Erik was nieuw voor me, ik koos overigens zelf voor hem, zodat ik snel aan de beurt was. Ik was nerveus en gespannen voor de behandeling. Maar dat verdween meteen in de stoel, prettige communicatie en vaardige behandeling, zo heb ik een en ander ervaren.

Ik werd prima geholpen.

Helaas is de bereikbaarheid matig. Afspraken maken via de site lukt niet. En telefonisch is het lastig om erdoor te komen.

Heel tevreden

Goed contact,goede behandeling, een prettige tandarts.

Vriendelijke ontvangst, giede behandeljng bij de mondhygieniste

naar volle tevredenheid

3 nieuwe vullingen in ca. 60 minuten. Nu weer een filmsterren lach. Bedankt hiervoor.

vriendelijke service!!

duidelijk en vriendelijk

prettige en vrijwel pijnloze behandeling

Al een flink aantal jaren wordt ik door Yvette geholpen, ze doet dit fantastisch. Resultaat is dat ik meestal maar een paar minuten bij de tandarts hoef te zijn, er mankeert zelden iets aan mijn gebit. Heel jammer dat ze vertrekt. Ik wens haar alle goeds bij alles wat ze verder gaat ondernemen.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.