goede ervaring met de tandarts
Tijdens periodieke controle aangegeven dat er een stukje kies rechtsonder was afgebroken (week eerder vastgesteld door mondhygieniste). Vervolgens 3 foto's gemaakt met de mededeling, tand trekken en 2 kiezen repareren. Nieuwe afspraak 45 minuten voor herstel. Met Sandra was het moeilijk communiseren, sprak slechts een paar woorden Nederlands. Wat mij verbaasde was dat er een tand getrokken moet worden (als ik het goed begrepen heb) die daar al 74 jaar zit en verder niets mankeerd, maar volgens Sandra staat die niet goed gepositioneerd of zo. Voorheen zat ik bij tandarts Taloen in dezelfde praktijk, maar die is helaas vertrokken, maar daar kon je wel normaal mee communiceren en die gaf uitleg op de foto's. Balie was niet bezet, dus later op de dag gebeld (5 wachtende voor u) en afspraak gemaakt.
Eerste indruk was goed
Enerzijds is het jammer dat ik wéér een nieuw gezicht zag als tandarts, maar daar hebben we amper invloed op. Wel vond ik het contact met deze tandarts onprettig. Hij begon met een wat vreemde grap die ik niet snapte, was zeer direct (haast snauwend) tegen de assistente, in mijn bijzijn. Hij bleef op 10 cm afstand constant diep zuchten, gelukkig zat er een mondkapje voor; zijn voorkomen/uiterlijk was onaangenaam, voor een deel kan hij daar wellicht niets aan doen. Enorm bezweet en onfris. Mijn ervaring was niet positief. Ik hoop hem niet nogmaals als tandarts te ontmoeten. Dat is weer het voordeel van een groepspraktijk.
Geachte heer/mevrouw, Graag wil ik mijn ervaring tijdens mijn recentelijke bezoek aan uw praktijk delen. Hoewel ik de mondhygiëniste als zeer vriendelijk en behulpzaam heb ervaren, vond ik de tandarts onrustig overkomen, wat mijn vertrouwen in het consult enigszins heeft beïnvloed. Op basis van mijn ervaring zou ik de mondhygiëniste van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet, Daley Schuurman 11-07-1997 4337tm 254
Nu op weg naar een laatste levensfase met nieuwe kauwvlakken
Binnenkomen en niemand achter de balie, maar het kwam goed. Goed ontvangen door de preventie assistent. Alles bleek in orde (en dat voor een oud gebit), vriendelijk te woord gestaan, vakkundig geholpen en weer weg....tot het volgende half jaar
Ik wordt zeker op een goede manier geholpen. Mijn tandarts is zeer bekwaam en de resultaten ben ik zeer tevreden over
Teveel verloop van tandartsen ,laatste bezoek negatief ervaren ,bij wederom een andere tandarts die alleen over vernieuwen van vullingen sprak in het gebrekkig Engels want Nederlands sprak hij zowat niet ..Had geen foto gemaakt ,maar oude foto voor de dag gehaald. Niks aan mijn gebit gedaan verder ,alleen met spiegeltje gekeken . Wilde me weer duur sturen naar mondhygienist ,maar daar ga ik niet meer naar toe . Mijn zoon moet over een poosje ook bij hem ,had hiervoor een meneer waar hij zich op zijn gemak voelde , maar weer een ander gezicht is niet goed .Ik ben helaas niet meer tevreden . Heb bij vraag wie de behandelaar was onbekend ingevoerd omdat ik zijn naam niet kon verstaan , maar volgens mij was het Eric ,daar moet in ieder geval mijn zoon ook naar toe .
HEEFT een goede ervaring met tandarts Rafal. Letko
Ik was bij dit keer een Poolse tandarts geweest. Vrij irritant dat ik voor een klein beetje tandsteen maar wel ontstoken tandvlees( het enige wat ik altijd heb) apart naar een mondhygiënist moet. Afijn, dit is nu tegenwoordig het beleid, dus dat is nog niet zo erg. Er wordt mij door de tandarts gezegd dat ik geholpen miet worden door een mondhygiënist. Ik bel op om een afspraak te maken met een mondhygiënist en vervolgens zit ik tegenover een preventie assistent. Iemand met een opleiding van 9 dagen!! Ik heb al 0 vertrouwen in de praktijk, omdat ik elk half jaar een andere tandarts heb en dan zadelen jullie mij ook nog op met een preventie assistent. Het is een aardige kerel en hij deed echt heel erg zijn best, maar ik ga ook niet naar een pedicure zonder diploma's maar die wel beschikt over alle apparatuur. Dat is geen goede combinatie. Het is dat overstappen naar een andere tandarts niet gaat, anders was ik allang weggeweest. Hij staat niet eens onder jullie lijst van personeel. Waaruit maar weer blijkt hoe slecht het gaat bij jullie.
Ik wordt aan mijn afspraak wordt via een mail herinnerd en ter plaatse op tijd en kundig geholpen.
Goed geholpen
ZEER JAMMER DATZE STOPT
Een prettig bezoek, respectvolle omgang
Adequaat en professioneel, ik zal haar missen
Goeie uitleg water er gedaan werd. En er werd feedback gevraagd
Normaal wordt er bij mijn controle afspraak gelijk tandsteen verwijderd. Nu vernam ik pas tijdens de afspraak dat hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Dus extra consult en extra kosten.
In eerste instantie, toen mij verteld werd van 3 vullingen, dacht ik aan een second opinion . Weer een andere tandarts, nooit last gehad en ik was bang als men daar begon met boren...etc. Je kan ook geen band opbouwen met je tandarts, wat ik belangrijk vindt voor een gebit. Enfin , toch ook door fijne assistente, laten overhalen het te doen. Ik snap moeilijk voor jullie. Maar vertrouwen in een tandarts heb ik echt nodig. Het is goed gegaan, lief en vriendelijk . O ja, de naam van de tandarts die mij heeft geholpen weet ik niet. Het spijt me erg voor haar.
Ik ben blij dat alles goed gegaan met de behandeling,Bedankt
Is zeer kundig
Ik meteen dezelfde dag nog komen en werd keurig geholpen. Fijn dat het zo snel kan allemaal en ff tussendoor. Tandarts (Willem-jan)
Goed advies over de klachten.
Klantvriendelijk; aantal ruimte om langs te komen. Aandachtspunt is het versturen van SMS met een andere datum dan dat was afgesproken.
Heel prettig contact met de tandarts,er wordt meegedacht en advies gegeven. Het voelt goed en vertrouwd.
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.