fijn

Vond het de laatste keer wat lastig omdat de tandarts bijna alleen engels sprak. Nu merkte ik al duidelijk verschil en spreekt hij al best goed Nederlands. Erik is een fijne tandarts die je een gevoel van vertrouwen geeft

Fijn consult

Prettige sfeer tijdens de behandeling.

Een ergelijke ervaring.

Ik heb mij afgevraagd, en dit voor de eerste keer, waar omgangsvormen c.q. manieren zijn gebleven. Dit betreft "uitdrukkelijk" niet de behandeling als zodanig.

Ik ben goed ontvangen en fijn behandeld!

Zie bovenstaande zin.

Goede ervaring, vriendelijk, op tijd geholpen goede uitleg!

Prima ervaring! Op tijd geholpen, gastvrij, vriendelijk met een goede uitleg!

Goed en snel geholpen!

Snel en goed geholpen door Suzanne.

Is goed

Ik ervaar het als goed

De behandeling verliep zeer goed. Dit bestond uit: maken van afdrukken, verdoven en vervolgens 2 kiezen trekken. Tot zover prima. Echter, de prothese had een veel te grote afwijking. Gelukkig heeft de tand technicus dit kunnen oplossen.

eerst goed, daarna minder.

Net voor mijn herfstvakantie kon ik gelukkig nog snel terecht bij de tandarts, want ik voelde dat er iets los zat bij een tand. Tandarts vond het en repareerde het. Tijdens vakantie in Amerika voelde het steeds vreemd bij die tand en besloot ik niet meer teveel te poetsen aan die kant en kauwen deed ik ook links. Gelukkig gebeurde er daar in Amerika niks. Toen ik terug was bleven de klachten aanhouden kon ik weer snel, de volgende dag, terecht bij jullie tandartspraktijk. Daar constateerde een andere tandarts dat de nieuwe vulling ( van twee weken geleden) helemaal los zat en er zo uitgehaald kon worden. Dus opnieuw de behandeling van het vullen van de kies/tand. Volgens deze tandarts kan dat gebeuren, maar ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt. Verder is de service uitstekend.

Professioneel

Goed eindresultaat

Accurate ontvangst en behandeling

Degelijk

Mondhygiënist doet zorgvuldig zijn werk

Ik heb wel veel wisseling van tandartsen gehad. Dat is niet fijn. Ik hoop dat dat minder wordt.

Snel en deskundig geholpen!

Cxxxxxxxxxxx

Een fijne praktijk met een persoonlijke benadering

Iedereen is altijd erg vriendelijk. Tandarts Miriam heeft mijn vorige tandarts opgevolgd en ik ben heel blij met haar als tandarts. Ze heeft een aantal oude vullingen heel mooi vervangen, zonder dat ik pijn ervaarde. Door vervelende ervaringen in het verleden heb ik angst voor de tandarts ontwikkeld......bij haar voel ik me een stuk veiliger, omdat ze aandacht voor mij als mens heeft en de tijd neemt om wat uit te leggen én te luisteren. Dank daarvoor!

De laatste 4 jaar , 4 verschillende tandartsen. hierdoor krijg ik geen band met de tandarts.

Geholpen door de zeer kundige Mirjam.

Mirjam is rustig, neemt de tijd en luistert goed.

Onvokdoende tijd genomen om gebit goed te bekijken.

Mijn ervaring al doorgegeven. Vokgende afspraak is bij een andere tandarrs.

Vriendelijk, deskundig, en neemt tijd de behandeling te bespreken.

alles goed geregeld

Kundig en plezierig.

Afspraken worden tijdig gemaakt en zelden aangepast. Kwaliteit zorg is zoals verwacht: goed

Fijne tandarts

Tandarts nam de tijd. Ook goed met kleine kinderen.

Ik ben niet van mijn probleem af en er wordt teveel onterecht in rekening gebracht.

Bij de eerste factuur wordt er twee keer gebitsreiniging van 5 minuten in rekening gebracht, hoewel de tandarts nog geen 5 minuten is bezig geweest. Echter bleek dat ik nog steeds niet van mijn probleem af was en dus mocht ik terugkomen onder garantie voorwaarden. Krijg ik gewoon nog een keer een rekening, hoewel ik nog steeds met mijn probleem zit. Deze tweede rekening ga ik dan ook niet betalen. En we hebben ons als gezin bij een andere tandarts aangemeld, want we zijn al lang niet tevreden over tandartsenpraktijk De Oude Vest.

Voldoende/ goed

Alleen gekeken of er gaatjes waren en naar het tandvlees dat iets teruggetrokken is. Advies gekregen voor mondhygiëniste waar iksteeds naartoe ga.

Altijd kwaliteit van de tandarts, deskundig!

Deskundige beoordeling. Miriam communiceert altijd duidelijk over wat ze ziet en doet

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.