Vriendelijk en op tijd. Tandarts legt alles goed uit.

Prettig en deskundig geholpen

Behandeling door de nieuwe mondhygiëniste, op de afgesproken tijd

Was ooit goed, met Tahloen.

Was 100%, totdat men besloot tot het inzetten van een varia aan tandartsen.

Ons gezin gaat met plezier naar de tandarts!

Persoonlijke aandacht, redelijk op schema, deskundige tandarts. İk weet zijn naam niet. Maar onze laatste behandelaar was een Afghaanse jongeman.

heel erg goed

vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke tandarts, die de tijd voor me nam.

Voor mij een nieuwe tandarts (Sadjad), die met zn behulpzame assistente mij goed adviseerde en direct de behandeling uitvoerde.

Vriendelijk tandarts

Hij zet je op je gemak. Mijn kinderen en ik zijn heel blij mee.

Netjes en met aandacht

Mijn dochters en ik worden altijd vriendelijk en goed geholpen. Het enige minpuntje is dat we bijna elke keer een andere tandarts als behandelaar hebben en de behandeling voor de meiden ook elke keer anders is.

Zeer prettig.

Tandarts Rafal Leuko en Team in een woord: SUPER!

Correct behandeling en uitleg

Positief

De behandeling is goed

De behandeling heb ik als goed ervaren. Alleen het moest ik wel erg lang wachten voor ik aan de beurt was. Waarbij ik het vermoeden had dat er iemand voor mij naar binnen ging, die op een later tijdstip een afspraak had.

Prima!

Kundig en heel vriendelijk, zoals altijd

Goede behandeling

Vriendelijke, kundige behandeling gehad.

Plezierig

Duidelijke uitleg over behandeling

Slecht

Had niet het idee dat er met aandacht naar mijn gebit werd gekeken. Ik had wat opmerkingen over mijn laatste behandeling waar wat spukjes vulling van mijn (ingeslten) tanden waren gevallen. Deze opmerkingen werden niet gehoord. Volgens mij was er geen samenwerking tussen de assistente en de tandarts. Later bij mijn zoon werd het alleen maar erger. We hebben bij een andere tandarts een brugetje laten zetten omdat er een tand nog door moet komen. de tandarts begreep het niet en ook in het engels werd het niet beter. Heel verhaal maar ben er gelijk klaar mee en zal de praktijk op korte termijn verlaten. Wat wel gelukt is ...... is het verzenden van de rekening :-(

Fijne tandartsen

Vriendelijke receptie, Snel geholpen door vriendelijke en kundige tandarts

Fijne tandarts duidelijke uitleg

Prettige tandarts

Prima!

Aandachtig en kundig en goede communicatie!

ik kwam met pijn maar ging met veel vragen naar huis

dokter was heel aardig, maar ik voelde met toch onder druk gezet en schrok van de hoge bedragen die ik zou moeten betalen voor behandelingen. Steeds andere tandartsen, je weet niet of je de aardige tandarts nog een keer ziet en wie de volgende is

Werd vlot en duidelijk geholpen.

Nu goed en duidelijk geholpen, maar soms wel afhankelijk van wie mij helpt, komt de duidelijkheid en communicatie niet altijd goed, maar wel begrip voor situatie van mijn kant, want ook ik begrijp het tandartsen tekort.

Vriendelijke en professionele behandeling

Enig minpuntje is de telefonische bereikbaarheid van de praktijk.

Prettige en goede behandeling.

Goede ervaring, ondanks uitloop van 15 minuten.

Veersesingel 45

4332 TA Middelburg

Over Tandartspraktijk De Oude Vest

Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.