Duidelijk en vakkundig

Ik ben Duidelijk en vakkundig geholpen en te woord gestaan

Ik ben super tevreden.

Super tevreden.

Prima geholpen

Toegewijd met humor.

Prima geholpen...zoals altijd..

Zoals ik was gewend weer prima geholpen door dhr Klasen

Mooi op tijd geholpen, geen lange wachttijd.

Was vlot aan de beurt en de controle verliep ook vlot. Goede adviezen gekregen en goed uitgelegd wat er moet gebeuren.

Vriendelijke behandeling

Alleen maar een uitstekende ervaring. Zeer vriendelijke tandarts en assistenten.

Een geruststellende behandeling, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.

Prettige sfeer. Duidelijke uitleg over de behandeling. Je wordt op je gemak gesteld.

Miste een stuk van de vulling, kon gelijk komen gelukkig.

S ochtends gebeld om 8 uur en kon om 13.00 uur al komen. Super service van de praktijk.

Oké

2 mondhygiënistes (wat hiernaast staat) heb ik al heel lang niet gehad. De laatste afspraak met een mondhygiëniste werd een preventie assistente wat ik nog steeds niet begrijp. Waar ik beslist niet tevreden over ben en de rekening was nog gekker.

Prettig behandeling, bijna op tijd

Op tijd opgeroepen , nadat keurig gemeld dat het iets later werd. Vlot behandeld in fijne sfeer. Uitleg zou iets meer kunnen zijn. Geen klachten aan het eind van de dag, dus goed verlopen. Bedankt PK

Positief

Goede aandacht en complimenten gekregen voor het onderhoud van mijn gebit!

Plezierig bezoek

Dochter met angst werd ontzettend goed begeleid. En kreeg veel uitleg. Daardoor kon ze ontspannen en kon de behandeling zonder problemen uitgevoerd worden. Zoon ligt altijd als eerste in de stoel want vindt het een feestje bij jullie. Een leuk kletspraatje wordt ook altijd gedaan. Vinden de kids echt superleuk!

Op tijd geholpen. Veel info gehad. Alles werd uitgelegd. Was prettig bezoek.

Goed geholpen

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen

Goede aandacht,netjes,tevreden.

Prima behandeling en begeleiding.

Hoewel de behandeling niet gemakkelijk was bleef de behandelaar rustig en ondersteunend.

Afspraak

In mijn geval een stukje van mijn kies af, gebeld op donderdag en ik kon maandagochtend direct terecht voor behandeling. Heel fijn !

Vriendelijke ontvangst. Tandarts Muller verteld wat hij gaat doen. Uitleg over tandenborstel gehad. Prettige ervaring.

Prima ervaring

Goed geholpen.

Fijne tandarts!

Kwam vorige week voor controle. Uitgebreide check op rustige en prettige wijze. Kwam ontspannen weer uit de stoel.

Fijne tandarts

Perfect! Ik heb een grote angst voor de tandarts. Maar meneer muller is een hele rustige man die echt de tijd voor je neemt en goed te werk gaat. Van alle tandartsen die ik gehad heb is dit toch wel 1 van de besten. De andere hebben mn mond behoorlijk verpest en geen goeie handelingen maar de witte heren, vooral tandarts muller ben ik ontzettend tevreden.

In één woord uitstekend.

Ik verloor een stukje vulling, belde de tandarts en kon al de volgende ochtend terecht! De zaak werd vakkundig gefixt en dat door een zéér vriendelijke tandarts (en assistente). Ik ben dus héél tevreden.

Alles naar wens en vlot geregeld

Alles naar wens en vlot geregeld

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.