In één woord super

Zie bovenstaande

Vullen

Snel en grondig. Al is de naam van de behandelaar me ontschoten. Vriendelijke man.

Lieve en respectvolle tandarts

vlot doelmatig correct

t doelmatig correct

geweldig

wordt met je wensen rekening gehouden zodat de angst voor de tandarts die ik als kind heb ervaren , grotendeels is verdwenen

Grobler met assistent top!

Rustig, goede uitleg behandeling.

Prettig

Goede uitleg en rustige benaderi

Ik werd met spoed geholpen met eortelkanaal behandeling. Uitleg prima en goede begeleiding wn zorg

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Altijd een goeie uitleg over wat er gedaan wordt en goeie samenwerking met de tandarts. Yvonne is een vakvrouw!

Snelle actie

Direct een afspraak voor dezelfde dag bij hevige kiespijn. Snel en adequaat geholpen

Eerste kennismakingsgesprek, uitstekende indruk, zeer professioneel en patiënt gericht. Chapeau

Zeer vriendelijk

Voelde me op mijn gemak en welkom.

goede behandeling

mijn behandelingen waren goed

Een goed welkom, voelt goed

Hele nare ervaring gehad bij mijn vorige tandarts. In deze praktijk meteen een goed gevoel. Behandeld door Evelien, mijn gebit voelt echt super schoon .

Super Altijd snel aan de beurt. En vriendelijk personeel en nooit tand pijn dat is nog het belangrijkste

Leuke mensen maar niet meer zo als vroeger

Gelukkig nog een paar bekende gezichten maar de sjeu is eraf....word steeds meer een grote keten met strakke regels. Tandarts en secretarrese superleuk.

Goed geholpen door een vrolijke en vakkundige tandarts

Goed geholpen door een vrolijke en vakkundige tandarts

Ik voelde me goed

Er wordt stap voor stap uitgelegd wat dhr P. Klasen ging doen, het fijne vond ik dat hij bij mij bleef, had het niet over andere dingen, geen onzin geen gesprekken over wat mij niet aangaat, nee ik voelde mij op mijn gemak. Dank U wel.

Tevreden

Zorgvuldig en naar tevredenheid geholpen.

De tandartsdeed zijn best en hij heeft mij goed geholpen .

moest wel een dik uur lang met de mond open blijven liggen , maar de wortelkanaalbehandeling viel mij niet tegen

Alles verliep prima

Prima en behulpzame mensen

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.