Prima!

Geen opmerkingen.

Klantvriendelijkheid voorop!

Door werk moest ik een aantal keer mijn afspraak verplaatsen. Dat ging telefonisch erg gemakkelijk. Ziet er netjes uit en de medewerkers (inclusief tandarts) is vriendelijk en werkt accuraat. Nieuwe afspraak is snel gemaakt en makkelijk dat ik afspraken via de mail krijg.

Altijd top!

Zal niet zeggen dat ik uitkijk naar de tandartsbezoek maar ik ga er wel altijd graag naar toe.

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Zeer deskundig en altijd vriendelijke tandarts en mondhygiëniste, preventieassistenten en baliemedewerkers.

een vertrouwd gevoel

Goede behandeling en advies

Aardige en vakkundig personeel

Prima praktijk

Prima praktijk, geen probleem verder maar jammer dat de desbetreffende behandelaar zich niet even voorstelt.

Nooit weer

Er is nooit een een duidelijk behandelplan gedeeld met ons en er was 0 communciatie richting ouders over de voortgang. Wij moesten dit zelf initieren. Behandeling duurde meer dan 5 jaar Te vaak wisseling van behandelend orthodontist, ook dit ervaarde Jasmijn als zeer vervelend. Al met al werd er onvoldoende perspectief geboden. Als ik vraag hoelang de behandeling nog gaat duren, wil ik niet horen dat de orthodontist niet in haar glazen bol kan kijken. Dan wil ik horen over specifieke metingen en een gemiddeld tijdspad die daar aan verbonden is. Ja, Jasmijn heeft een prachtig mooi gebit nu. Maar de manier waarop dit doel behaald is, verdiend geen schoonheidsprijs. Onze jongste dochter gaat nu naar Sneek. Wat een verademing, en dat zit m met name in de persoonlijke benadering en een helder omschreven, concreet behandelplan.

niets op aan te merken

Vriendelijk en accuraat.

Redelijk

Elke keer weer een andere tandarts

Ze stellen je gerust

Lieve tandarts

Tandarts is vriendelijk en kundig!

Rustige ontvangst en duidelijke toelichting op de ingreep. Hierdoor ervaar ik het bezoek aan tandarts als ‘fijn’.

Snel en goed geholpen

Zondag tand afgebroken maandagmiddag weer opgelapt. Ben er zeer tevreden over.

Goed advies en goede behandeling en nam de tijd voor evt vragen

Ik moest ongeveer 40 minuten wachten.

Mijn afspraak was om 13:15 maar dit werd dus 40 minuten later

Goed geholpen

Ik was heel gauw aan de beurt. Hele vriendelijke mensen.

Dankzij Teadora kon ik heel snel terecht op meerdere tijden. Wat een geweldige service! Super klantvriendelijk.

goede ervaring bij deze tandarts

ze stellen altijd op je gemak

Altijd goed!

Veel tijd, geduld en aandacht voor de patiënt. Zorg op maat. Er wordt rekening gehouden met bijzonderheden.

Ik was de eerste keer bij dit praktijk geweest. Dat was prima.

Ik was bij de controle geweest. Dat was nog 2 r-foto,s gemaakt. En heb ik volledige uitleg gehoord. Echt vriendelijke sfeer bij de praktijk. En top werk van de tandarts. 10 scoren.

Vlot weer uit de stoel.

Nieuwe afspraak gemaakt na korte periodieke controle. Is druk dus eind januari pas.

Op prettige wijze kundig geholpen

Voel me thuis bij De Witte Heren

Ben heel tevreden met de tandarts !!

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.