Ik was de eerste keer bij dit praktijk geweest. Dat was prima.

Ik was bij de controle geweest. Dat was nog 2 r-foto,s gemaakt. En heb ik volledige uitleg gehoord. Echt vriendelijke sfeer bij de praktijk. En top werk van de tandarts. 10 scoren.

Vlot weer uit de stoel.

Nieuwe afspraak gemaakt na korte periodieke controle. Is druk dus eind januari pas.

Op prettige wijze kundig geholpen

Voel me thuis bij De Witte Heren

Ben heel tevreden met de tandarts !!

De uitleg van de orthodontist is soms niet helemaal te volgen, maar door nogmaals te vragen kom ik er wel uit. De uitleg bij het plaatsen van de beugel zou iets overzichtelijker kunnen. Even een afvinklijstje is misschien een idee.

Fijne controle

Meegedacht met het feit dat ik bijna 18 ben. Extra controlefoto's gemaakt

Gedreven en vriendelijk

Goed geholpen

Ontspannen sfeer. Goede tandarts en assistent

Lekker efficiënt! En fijne sfeer

Altijd fijn wanneer een hygiëne behandeling lekker vlot gaat. Goeie sfeer

Een goede en vriendelijke praktijk!

Tandarts Muller deed een zorgvuldig eerste onderzoek van mijn gebit. Vriendelijke en goed luisterende man.

Volgens afspraak

Goed en vriendelijk contact tussen klant en zorgverleners in de praktijk

Ik voelde mij ontspannen ook gebitsreiniging beviel goed

Lekker snel aan de beurt en prima behandeling

Prima geholpen. Ook duidelijk

Prima en relaxed

Fijn dat er in de wachtkamer een redelijk huiselijke sfeer hangt. Niet alles wit met gebitjes en dat soort dingen. Tandarts Doeke verteld rustig wat hij gaat doen en wat hij ziet. Geen idee wat je meer zou willen ;)

Mond hygieneste was goed

Goed geholpen

Efficient en bekwam

Alles loopt zoals het moet vanaf afspraak maken tot intake gesprek.

Prima!

Prettig contact. Er wordt gezegd wat er gedaan wordt.

Zeer plezierig.

Uitstekende behandeling. Fijne sfeer met vriendelijke deskundigen.

Zoals de vorige keer.

Zoals de vorige keer.

Vlot en vriendelijk.

Zeer vlotte behandeling in een gemoedelijke sfeer.

Pijnlijk, maar prima

De behandeling was pijnlijk, maar het geduld en uitleg van de tandarts was goed

Fijne professionele behandeling met een persoonlijke benadering

Fijne professionele behandeling met een persoonlijke benadering

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.