goed geholpen

Er werd alle tijd genomen voor een zorgvuldige behandeling.

Eergisteren is me beugel eruit gegaan en het is fantastisch. Ik ben geholpen door Evelien, ze is zeker een aanrader

Fijn geholpen door Pieter.

Persoonlijk en zakelijk

Geïnteresseerd en vakkundig behandeld.

Prima behandeling

Mijn gebit weer grondig gereinigd, tandsteen verwijderd.

Prima geholpen

Controle gehad en 1 kies vertoonde een hoekje van de vulling af. Gelukkig gelijk geholpen zodat ik niet nog een x langs hoefde te komen

Mondhygiëniste is een topper!

Aardige vrouw, gaat secuur te werk zonder onnodig te pijnigen. Ben zeer tevreden!

Prima ervaring met deze praktijk

vriendelijke en duidelijke uitleg over behandeling voelt goed

ik was wat onzeker en angstig. werd op mijn gemak gesteld alles werd op een duidelijke en vriendelijke manier. vragen werden uitgebreid en rustig beantwoord.

Vriendelijke behandeling. Zorgvuldige controle.

Vlot en proffesioneel

zeer goed

vriendelijk en je word uitstekend geholpen.

Ik voelde me prettig behandeld

Ik hoefde niet lang te wachten, de controle zelf was snel geklaard.

Fijn ontvangen!

Overgestapt naar een nieuwe tandarts, het ontvangst en behandeling was een verademing bij wat ik gewend was! Heel fijn, bedankt!

Een fijne tandarts — ik weet zijn naam even niet — maar ik ben inmiddels drie keer bij hem geweest en steeds erg tevreden. Hij is rustig, vriendelijk en legt alles duidelijk uit. Zelf ben ik geen fan van tandartsbezoeken, maar hij stelt me echt gerust. Complimenten voor deze tandarts!

Рекомендую

Mijn eerste ervaring bij de Nederlandse Tandartskliniek. Vriendelijk en beleefd personeel, goede service, kwam op afspraak, voor een afspraak hoefde ik niet lang te wachten, de dokter kwam meteen en nam me mee naar de praktijk, waar hij op de eerste dag de problemen uitlegde en me vertelde wat er gedaan moest worden. En bij het volgende bezoek was het probleem opgelost. Alles verliep snel en pijnloos. En na 6 maanden zeiden ze dat ik voor preventieve zorg moest terugkomen. Na de behandeling kreeg ik adviezen over wat ik kon doen om te voorkomen dat de gebitsproblemen terugkwamen.

prima praktijk

fijne ervaring

Gewoon goed en vriendelijk behandeld .

Gewoon goed en vriendelijk behandeld

Goede dienstverlening

Goede vriendelijke service

Vriendelijk geholpen.

Prima geholpen, geen lange wachttijd

Vriendelijk en deskundig

zeer tevreden

prettig en vriendelijk geholpen

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.