Snel en vakkundig

Dik tevreden over deze controle

prima consult

Goede uitleg en prettige sfeer!

Professioneel

Heerlijk open en kundige mensen.

Mijn ervaring met tandarts M. van Wingaarden is zeer positief!

Prettige eerste ontmoeting

Voor de eerste keer dat ik deze praktijk bezoekt. Geen negatieve opmerkingen te melden.

Prettig, op tijd, kundig advies

Eerste kennismaking, fijne ontvangst. Duidelijk en kundig.

Vriendelijk en kundig

Professioneel

Uitstekende tandarts praktijk, op tijd en zorgvuldig behandeld

Prettige behandeling

Goede mondhygiënist rustig , netjes en prettige behandeling gehad. De tijd was zo voorbij en ging met een goed gevoel de deur weer uit

Super geholpen

Tandarts is top en de nieuwe mondhygiënist ook

Een tevreden klant

Netjes en correct

Ontspannen sfeer

Tijdens mijn behandeling een relaxte sfeer en vriendelijk geholpen door de tandarts en assistent

Perfect.

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Eerst naar de mondhygiëniste en aansluitend daarna naar de tandarts. Ook de ontvangst bij de balie en later bij het maken van een nieuwe afspraak uiterst vriendelijk geholpen. Kan niet beter!

O.K.

Goed en vriendelijk behandeld.

Vriendelijke, voorzichtige en duidelijke mondhygiëniste.

Goed geholpen die duidelijk vertelde wat ze steeds deed en waarom.

Helemaal tevreden.

Uitstekend.

Vriendelijk behandeld

Prettig contact

Rustige mondhygiëniste

Goede ervaring met mondhygiëniste , tijdelijk of invalster maar lief meisje

snelle afspraak en op juiste tijd behandeld

Okee

Netjes gewerkt. Prima sfeer.

Goede tand zorg, vriendelijke tandarts

Korte wachttijd, prettige/ vriendelijke tandarts

Een beetje mild, maar goed en vriendelijk

Ik was bij de nieuwe mondhygieniste. Vriendelijk, deskundig, maar ze mag t tandsteen nog wel een beetje harder aanpakken. Ik geef hieronder de achternaam als De Wolff, maar dat weet ik niet zeker. Ze heet Rianne

zeer prettig

Vriendelijke ontvangst en correcte zorg. het was onze eerste keer, dus we waren zeer benieuwd, maar dit was helemaal in orde!

Vriendelijke mensen, en goeie uitleg en advies

Ervaringen zijn goed!

Rustig en vriendelijk behandeld

Goede en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.