Er wordt geluisterd

Volgens afspraak vulling hersteld

Zeer prettig

Aangename wachtruimte en vriendelijke receptie. Deskundige no nonsense tandarts.

Prima behandeling.

De tanden zijn goed gereinigd,.

ben prima geholpen

Ben goed geholpen en er werd goed gecommuniceerd wat er komen ging. Prima ervaring

Prima, erg beleefd

Netjes en aardig

Vriendelijke benadering.

Goede sfeer.

Goede behandeling gehad door vriendelijke medewerkers.

Ben zeer tevreden over het resultaat.

2in1klap

2 afspraken in 1 keer klaar vont ik wel handig bedankt

Ik werd op mn gemak gesteld

Mijn angst na ruim 5 jaar zonder tandartsbezoek was redelijk groot. Gelukkig is hier begrip voor en is er ern plan van aanpak gemaakt en werd mij verzekerd dat ik een verfoving bij de behandeling kan krijgen. Daarbij werd alles goed uitgelegd

Erg blij

Heel erg bedankt voor de goede hulp, in plaats van een spalkje waarvan de lijm steeds los liet heb ik nu een bitje die ook nog eens meer voordelen heeft en uiteindelijk goedkoper is dan de spalk. Vroeger vanaf kinds af aan altijd door van der schaaf behandeld en ik heb het idee dat ze hier zijn werkwijze hebben behouden. Erg fijne medewerkers die meedenken en ze zijn betrouwbaar en houden van een gezellig praatje. Geen pijn ook tijdens behandelingen. Mocht de lijm loskomen van mijn onderste kaken dan neem ik ook een bitje voor de onderkant. Bedankt! Een tip nu ik beoordeel volgens punten, ik zie altijd verschillende medewerkers en ze geven geen hand, waardoor ik de namen helaas niet weet. Maar dat is maar zo'n klein detail. Nogmaals bedankt!

Goed bevallen

Bijzonder hartelijk en geruststellend en……behulpzaam!

Een ontspannen sfeer

Er is Altijd een vriendelijk iemand aanwezig. En een ontspannen sfeer.

Afspraak precies op tijd,goed behandeld

Heel goed

snel en goed geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Professioneel

Los spalkje boven was moeilijk vast te krijgen, zeer vriendelijk geholpen door ik dacht Esther?

super

service ten top

Vlotte behandeling

Kon met afgebroken kies redelijk snel terecht. Reparatie zelf ging gelukkig ook snel. Geen 10 omdat eerste afspraak toch nog werd verzet.

Vlot, vriendelijk, adequaat

Geholpen op de afgesproken tijd. Enkel controle. Vragen duidelijk beantwoord.

Behandelaar behandelt mij met grote tegenzin.

Behandelaar vindt het mentaal kennelijk te zwaar om mij te behandelen en misschien ook fysiek te zwaar. Dit werkt natuurlijk voor geen van ons plezierig. Dit betekent voor mij dat ik een andere mondhygiënist moet vinden. In al die jaren ben ik overigens naar alle tevredenheid bij de behandelend tandarts op bezoek geweest.

Zowel door de receptioniste correct en efficiënt geholpen als door tandarts

Zie boven

Top!

Duidelijke uitleg, uitstekende service

Ik ben blij mee

Alles was netjes.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.