Goede en vriendelijke behandeling

Vriendelijke en kundige behandeling

Korte wachttijd Prettige ontvangst Kundige behandeling Waardevolle voorlichting

Vriendelijk en kundig

Ze nemen echt de tijd voor je en leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren

Kordate behandeling zonder enige pijn bij tandsteenverwijderen

Zie bovenstaande

perfect, niets op aan te merken.

Slecht

Onheus bejegend door andarts en behandeling niet correct uitgevoerd

Deskundig ,vriendelijk en behulpzaam

Goed en snel geholpen

Ik kon dezelfde al komen toen ik kiespijn had.De tandarts R. Muller is erg kundig en zeer bekwaam.Hij is rustig en geduldig en heeft mij heel goed behandeld. Ook de assistente die de gebitsreiniging bij mij deed doet haar werk goed .

Relaxte behandeling

Uitleg wat er gaat gebeuren, de tijd er voor genomen, relaxed

zoals altijd prima geholpen

Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren, en vriendelijk personeel

Prima geholpen

Geen toevoeging was prima

Cliëntgerichte professionele aanpak met persoonlijke aandacht.

Gewoon goed, vriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen, bij tandartskosten en mondhygiëniste geweest. Foto's gemaakt, alles was goed.

Rustige vriendelijke tandarts. Legt alles goed wat hij gaat doen. Kon de naam van de tandarts niet vinden. RM zo staat hij op mijn kaartje.

Nvt

Dit is een goede praktijk.

Prima behandeling

Prima behandeling en advies

Uitstekend behandeld.

Perfect op tijd, kundig en met de nodige humor behandeld.

Ontspannend

Prijs het gebruik van nieuwe technieken aan

Prima behandeling mondhygieniste

Weer een goede schoonmaakbehandeling gehad van de mondhygieniste met goede tips om het gebit beter schoon te houden. Helaas is het lastig om een afspraak in te plannen.

Prima ervaring en er is een ontspannen sfeer

Uitstekend, i.t.t vorige bezoeken was er weinig tot geen commentaar bij de behandeling. Wat gaat er gebeuren en hoe gaat het proces. Vind ik altijd erg plezierig. Mogelijk een momentopname en is het volgende keer weer helemaal prima.

Vriendelijk

Tandarts Ryan is heel vriendelijk en neemt tijd voor grondig onderzoek en uitleg.

Helemaal top

Geen wachttijd en een correcte behandeling .

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.