Zeer grondig onderhoud

Tandarts is kundig en kordaat

De wachttijd van ruim een week had ik graag wat korter gezien.

Wordt altijd goed geholpen

Nvt

Nvt

Fijn geholpen

Behandeling is altijd fijn bij Yvonne. Legt goed uit en vraagt ook naar andere punten inzake het gebit. Tandenborstel uitleg met poetsen ! Zeer aan te raden.

Werom een relaxte ervaring

Bij binnenkomst staat de radio op de achtergrond aan. Lekker relaxed. Bij de tandarts op de stoel praat de tandarts rustig en kalm tegen de assistente. Ik kan zo in slaap vallen want ik weet dat alles goed komt. En het ligt ook nog lekker op die stoel

Zeer positief!

Mijn kies was afgebroken en ik kon dezelfde dag komen. Tandarts Klasen heeft de kies weer mooi opgebouwd. Geen centje pijn. Het fijne was dat hij steeds vertelde wat hij ging doen.

Kort en duidelijk

Alle aandacht, goede adviezen!

Mondhygiëniste nam alle tijd voor mijn gebit. Maakte opmerkingen over constateringen en gaf goede tips. Heel blij mee.

Zeer goed geholpen en niet lang gewacht.

Zo doorgaan

Een vriendelijke tandarts. De behandeling was goed.

Een vriendelijke tandarts. De behandeling was goed.

Vlot zonder pijn!

Mijn jaarlijkse controle werd gedaan door Ryan! Vriendelijke man, niet altijd te volgen,zijn Nederlands was in ontwikkeling! Er was een kies die erg pijn deed ,deze is met een vlotte behandeling zonder pijn verwijderd! Maar ,zoals we gewend zijn bij een controle werd er niet verder aandacht besteed aan tandsteen wat verwijderd moest!

keurig behandeld

correct af gehandeld

De tandarts gaf vooraf een duidelijke uitleg. Achteraf een aantal verbeterpunten en tips.

heel plezierig en vriendelijk

zie boven

vlot afgehandeld

ik ben goed te spreken over mijn tandarts

De controle is goed.

Prettige omgeving en vriendelijke mensen, die hun werk doen zoals ik verwacht.

Afspraak is afspraak, vakkundig en een hele fijne sfeer. Altijd ook tijd voor een praatje.

Mijn behandelaar is vakkundig, en geeft goede adviezen mbt de gezondheid van mijn mond en gebit. Daarnaast ervaar ik de sfeer in deze praktijk als gastvrij en plezierig, vakkundig en altijd tijd voor ook een stukje persoonlijke aandacht. Ik ben al zo lang deze praktijk bestaat cliënt bij de Witte Heren.

Snel en goed geholpen door een positieve tandarts en assistente.

Snel, deskundig, pijnloos, no nonsens

Vulling was uitgebroken. Zelfde dag nog een afspraak. Met een kwartiertje stond ik weer buiten. Met een nieuwe vulling.

Deskundig

verandering van tandarts

heb steeds andere tandarts, hoop dat deze blijft

goed geregeld

De behandeling is goed maar als er iets moet worden gedaan moet opnieuw een afspraak maken en dat vind ik een probleem.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.