Praktijk met zeer kundige tandartsen en preventie assistenten die tijdbesparend hun vak uitoefenen.

De tandarts komt tijdens de werkzaamheden die de preventie assistente uitvoert de controle doen. Tijdbesparend. Er zijn zeer vakkundige tandartsen en assistenten werkzaam. De voorbereiding voor een kroon is zeer klantvriendelijk en niet meer zo'n toestand met lang in de stoel liggen en happen. Er is een nieuwe methode die hier gehanteerd wordt. Zeer tevreden ben ik.

Prima, gebit weer oke

Alles oke gedaan

Snel en goed geholpen

Voor zover ik dat als leek kan beoordelen werd ik snel en vakkundig geholpen. De sfeer was ook uitstekend, nog even gesproken over de wintersport, ben zelf een fanatiek skiër de tandarts bleek dat ook te zijn. Het mankement aan mijn gebit was snel verholpen al met al dus prima.

Fijne behandeling

Goed geholpen

Goede ,vriendelijke praktijk

Werd vriendelijk geholpen

Fijne mondhygiëniste, die haar werk perfect uitvoert!

- op tijd, volgens afspraak - vertelt wat ze gaat doen - helpt zelfs nog met het vastzetten van een spalkje - sociaal en cliënt vriendelijk

Zeer goed geholpen

Prettig een goed geholpen

Een schoon gebit een heel bezit.

Prima vriendelijk gelopen

Altijd fijn geholpen en antwoord op mijn vragen

Goed aangegeven waarvoor de behandeling nodig is

Ik vind het fijn dat er duidelijkheid is over de behandeling, van tevoren een begroting gekregen en als hier vragen over zijn dan wordt dit goed uitgelegd

Snel en goed geholpen bij calamiteit

Zie bovenstaande

Fijne praktijk

al jaren een goed adres

Tijd en aandacht

Tijd en aandacht goede tips

Goed en vlot

Vriendelijk en deskundig

Ben prettig geholpen en mijn gebit ziet er weer schoon uit.

Goed en zorgvuldig behandeld

Deskundig, klantgericht

Heel fijn geholpen

Heel vriendelijke behandeling

Behandeling ging goed. Verder geen klachten.

Kiespijn en dik wang

Met erge kiespijn naar de tandarts gekomen. Krijg geen advies hoe hiermee om te gaan. Moet hier zelf om vragen. Kan pas over 10 dagen geholpen worden ('deze kies moet er wel een keer uit') en met pijnstillers naar huis gestuurd. Antibiotica niet nodig terwijl er nu een dikke ontsteking is. Krijg te horen dat er te weinig tandartsen zijn maar zie tot mijn verbazing onderaan deze mail dat nieuwe klanten van harte welkom zijn....

Alles precies optijd met de afspraak die je heb . En het wordt duidelijk uitgelegd wat ze doen gaan en super geholpen

Vriendelijke geruststelling

Stukje kies laten trekken, ik kon eerder terecht en al deed het pijn je werd gerustgesteld en vriendelijk mensen hielpen je. Zowel kaakchirurg, assistestente en receptioniste.

Altijd goed. Welkom, praatje, vragen beantwoorden, uitleg, op je gemak, humor, helder. Bedankt

X

X

Vriendelijk en goed geholpen.

Tandarts neemt de tijd voor je en bespreekt met jou zijn bevindingen. Ging met een goed gevoel naar huis. (Ben geen fan van de tandarts)

Vlot en vakkundig

Zie boven

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.