Deskundige begeleiding en advies, vriendelijk

De geboden behandelingen zijn deskundig en worden goed uitgelegd. Al gaat dit wel wat haastig allemaal. Ook regelmatig erg lange wachttijden voor je aan de beurt bent.

Hele fijne tandarts

Ik heb enorme tandarts angst, maar ben zo rustig en fijn geholpen dat dat nu een heel stuk minder is geworden, zo blij met deze tandarts.

Zeer kundig.

Vriendelijk, zeer kundig, en goede uitleg

slecht

er wordt gevraagd of je ook last hebt . zeg je nee , dan wordt er niet eens in de mond gekeken . op verzoek heeft hij het alsnog gedaan . dan wordt je naar de mond hygienist gestuurd . die stuurt je weer terug .

gewoon goed

je wordt daar goed behandeld

Vlot geholpen. Echter mijn kies is bij de eerste(wortelkanaal) behandeling niet volledig gevuld. Door de verdoving voel je dan niet of dit goed is. Dus steeds voedselresten in de kies. Nu opnieuw gevuld en dat is een verbetering. Toch het idee dat deze tandarts supersnel werkt maar de nauwkeurigheid moet er niet onder lijden.

Geen lange wachttijd.

Prima behandeling

Niemand gaat voor zijn lol, de normale en rustige benadering maakt dat je je al snel op je gemak voelt.

Fijne persoon, de nieuwe mondhygieniste

De opvolgster van Jessica. Ik ben haar naam even kwijt

Pijnloze wortelkanaalbehandeling gehad!

De tandarts en de assistente vertelden precies wat ze aan het doen waren en wat ze gingen doen. Ik heb dat als zeer prettig ervaren.

Ontvangst is vriendelijk. Geen lange wachttijden. goede controle van de tandarts. Mondhygiëniste heeft uitstekend werk geleverd.

Super!!

Hele goede ervaring bij de mondhygieniste. Keurige uitleg!!

Prima, vriendelijk, correct

Prima, keurig en op tijd!

Altijd behulp zaam als je ze nodig hebt

Altijd vriendelijk en toen ik zeer veel pijn had en abces had. Gelijk oplossingen bedenken en kon ik toch bij hun terecht. Op Vrijdag.

Prima snelle geholpen

2 minuten in stoel gelegen

Alles gewoon goed

Goede voorlichting en behandeling

Goede omgang en onderhoud was prima

Men deed er alles aan om je op je gemak te laten voelen

Ontspannen

Prima, er is aandacht voor je

Altijd vriendelijk en je voelt je geen nummer

Een relaxte sfeer

Een relaxte sfeer

vriendelijke tandarts

vriendelijke tandarts , om bij geholpen te worden

Prettige dienstverlening

Fijn dat ik zo snel te recht kon met mijn acute pijnklachten. Prettige tandarts!!

Persoonlijke behandeling

Tanden zijn weer goed schoon gemaakt

Vriendelijk en een luisterend oor. Prima uitleg en er werd de tijd genomen.

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.