deskundig

Altijd prettig om erheen te gaan, wordt goed geholpen

Prima goede uitleg

Prima geholpen

Geweldig en ongekend

Ik kwam als toerist om 12 uur binnenlopen met kiespijn. Dezelfde dag om 14.00 werd ik al geholpen en om 14.15 uur stond ik alweer zonder de totte kies buiten. Hele aardige, korrekte en vakbekwame tandarts met dito medewerksters. Klasse!!

Zeer goed.

Na een probleem werd ik direct geholpen!!

Correct en snel!

Geen wachttijd, correcte controle en besproken wat nodig is om het zo te houden!

matig

Afspraak inclusief gebitsreiniging ingepland. Tandarts wil, na 2 minuten in stoel, afspraak bij preventie assistent inplannen. Aangegeven dat deze afspraak inclusief reiniging is. Vervolgens factuur ontvangen, 'consult' en 'gebitsreiniging' is logisch, echter ook nog dik €14,- voor voorlichting en instructie. Het lijkt nu alsof je geen kosteloze vraag meer kan stellen tijdens je bezoek aan de tandarts.

Perfecte tandarts en en.

Ik miste de glimlach van de balie medewerkster, maar ze was wel vriendelijk.

prima service

Zeer goede uitleg wat en wanneer bepaalde handelingen gingen gebeuren!!!

Ik kon snel terecht, altijd vriendelijk personeel.

Snel en goed geholpen

Deskundige praktijk.

Controle gehad en doorverwezen naar mondhyginiste

Flexibel en klantgericht

Afspraak kon direct worden verplaatst, vriendelijk en gaatje direct en goed gevuld

zeer correct

erg vriendelijk geholpen

Leuke sfeer. Veel uitleg als je dat wilt. Professioneel

Snel geholpen

Na verlies vulling van kies kon ik snel terecht voor behandeling.

Zeer vlot geholpen

Heel snel en vriendelijk geholpen

Super snelle service

Nadat er klein stukje van mijn tand was afgebroken, kon ik snel terwcht voor afspraak. Tandarts hef dit meteen hersteld.

Fijn op zeer kort (anderhalf uur na bevestiging) termijn langs kunnen komen.

Stukje van een kies af gebroken, en een behoorlijk scherp randje achter gelaten. Deze sneed op welke manier ik ook mijn mond/wang bewoog/of niet bewoog. Alle keren was mijn wang er niet blij mee. Gebeld en de enige mogelijkheid bleek de volgende dag ergens in de middag of deze zelfde dag nog 11:35. Na overleg leidingevende op het werk kunnen bevestigen de 11:35 afspraak te nemen. Super fijn dat op zo’n kort termijn de tandarts in ieder geval heeft kunnen zorgen dat de tand voor eerst bijgeslepen is en ik weer mijn mond kan open en dicht doen

geen klachten

Relaxte en kundige behandeling

Martin heeft mij zeer kundig geholpen.

Goeie en vriendelijke behandeling

Tandarts Doeke is een topper!

Keurig geholpen en vakeerk geleverd

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.