Prima geholpen!

Vriendelijk en netjes geholpen!

Goed ontvangen en snel geholpen door een vriendelijke menselijke tandarts

Goed en redelijk advies gekregen zonder gevoel van dwang.

hetnwas prima, snel geholpen!

De praktijk is makkelijk te bereiken, er is een lift plus trap, de wachttijd was niet lang. Keurig geholpen!

Ik ben erg tevreden over de professionele behandeling van Jessica. Erg persoonlijk maar zeker vakkundig. Graag tot een volgende keer.

Wij voelden ons goed

Geen stress en voor ons vakkundig uitgevoerd

Fijne snelle behandeling

Fijn dat de reiniging en controle in 1 bezoek gecombineerd kon worden. Ook ben ik tevreden over de reiniging, gezien ik in het verleden er pijn van ondervond werd het wat rustiger aan behandeld. Erg bedankt voor de schone tanden en het is een opluchting dat mijn tanden er goed uit zien.

Super geduldige tandarts

Ik heb angst voor de tandarts maar hij bleef kalm en geduldig

Een prettige behandeling, mooi op afspraaktijd.

Voor controle plan ik al 30 jaar de korste dag en de langste dag (of er zo dichtbij mogelijk). Wachtkamer vriendelijk ingericht, kundig secretariaat/ontvangstbalie. In de stoel goed behandeld en ook mondverzorging (bijna) aansluitend. Voor mij mag dit nog jaren zo zijn.

Het is een goede tandarts ik heb geen problemen met de tandarts

Heel bang voor spuiten maar de tandarts maandag deed de verdoving er heel langzaam in en de kies trekken gebeurde ook heel rustig. Dus eigenlijk vrolijk de praktijk weer uit

deskundig en vriendelijk

maar omdat er in de praktijk te weinig tandartsen zijn is de wacht tijd wel wat lang. dat is erg jammer.

Snel en goed geholpen.

Uitstekend geholpen.

Zeer vakkundig en vriendelijk

Yvonne is vakkundig en grondig in het reinigen van mijn gebit. Ze geeft goede adviezen en is heel erg vriendelijk. Ik heb altijd het gevoel dat ik in goede handen ben bij haar.

Was prima

Mooi op tijd geholpen. Duidelijke uitleg.

Afspraak op tijd

Altijd netjes en vriendelijk, afspraken lopen op tijd.

Goede sevice en prima op tijd!

Heel goed

Prettig

Fijn

Mijn dochter had angst voor de tandarts, zelfs doorverwezen naar het ziekenhuis voor het vullen van gaatjes. Deze keer weer gewoon bij de tandarts was top, vriendelijke grappige man, speelde goed in op mijn kinderen

Je hoeft niet lang te wachten, relaxte sfeer en er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Prettige ontvangst en omgang met daarnaast een vlotte behandeling.

De zorgverleners zijn prettig in de omgang en voeren behandelingen adequaat en professioneel uit. Daarnaast verlenen zij hierbij goede zorg en gericht advies.

Helemaal goed

Mondhygiënist is aan te bevelen.

Mijn ervaring was goed en gezellig zoals altijd ik ben blij dat ik bij jullie terecht gekomen ben. De behandeling was prettig en snel, daar ben ik dankbaar voor.

Beleefd en vriendelijk

Zeer beleefd en vriendelijk

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.