Samen met mijn man een plezierig bezoek gehad.

Relaxt en een vlot bezoek.

Dik in orde

Dik in orde Goed en vriendelijk

Prima zoals al jaren

Altijd mooi op tijd worden behandeld Met voldoende uitleg van mondhygeniste

Vakkundig, goede uitleg . Ook tijdens de behandeling wat er gaat gebeuren .

Korte wachttijd, goed geholpen.

Prettig, voor zover dat ik dat bij een tandarts vind

Prima en prettige behandeling

Rustig en ontspannen behandeling.

Tevreden.

Prima geholpen.

Fantastische en zeer vriendelijke mensen.

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Prima, vriendelijk, op tijd geholpen.

Goede ervaring, zou niet weten wat anders of beter kan

Wel goed

Alles ging goed zoals t moest gaan.

Goede tandarts

Tandarts legde veel uit wat er aan de hand was. De tandarts was een jongeman, Martin?

Prima uitleg, en professionele vriendelijke houding.

Een rustige en fijne tandarts ! Mijn zoontje is alleen bij Doeke op zijn gemak.

Geen wachttijd ! Op de geplande tijd aan de beurt.

Contact zeer prettig.

Zeer positief

De behandeling door de tandarts was prima

Heel goed geholpen

Nieuwe tandarts ,zeer goedi

Correcte behandeling

Je wordt er vlot en vakkundig geholpen.

Prima tandartsen praktijk ben er klant zo lang ze bestaan.

vlot vriendelijk deskundig

idem

Goede ervaring.

Goede uitleg,kundig,en vriendelijke tandarts en assistent.

Keurige tandarts

Tandarts is een sympathieke man en de assistent is ook vriendelijk. Het was een goede behandeling. Ik heb zelf wel anders mee gemaakt en dit was een hele verbetering.

Niets op aan te merken, goede mondverzorging en prettig on sociaal contact.

Goede mondverzorging. Ik ben niet goed in het onthouden van namen en weet niet meer hoe de mondhygiënste heet. In ieder geval was het een zeer correcte en plezierige jonge vrouw. Ik ben er op de donderdagochtend geweest. Misschien kan men dan nagaan wie mij heeft geholpen.

Goede, vlotte en deskundige behandeling

Op tijd opgehaald door mondhygiëniste en keurig, netjes en vlot behandeld.

Geen klachten

De behandeling is in 1 woord geweldig. De 5 sterren zouden jullie krijgen als de lectuur meer up to date is en wordt vernieuwd. En, als tip, een bloemetje op de tafel ? Mvrgr

goede ervaring

zeer correct in de complete behandeling

Witherenstraat 1 A

8701 JJ Bolsward

Over Tandartspraktijk De Witte Heren

Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.