Zoals altijd met veel zorg geholpen

Kundig en vriendelijk !

Bij acute klachten wordt je snel geholpen. Luisteren goed naar je wensen en handelen daar ook naar. Dat is heel prettig! Tarieven gelijk aan de wettelijke maximumtarieven; de informatie daarover op de website is daarover niet duidelijk.

Zoals altijd, goed.

Goed, zoals altijd, ook met de assistente.

Prettig

Tandheelkundige Younan doet het super goed met de kinderen. Is duidelijk en laat zien wat hij doet en zorgt ervoor dat ze op hun gemak zijn. Echt top! Ook voor mij is hij duidelijk en legt hij alles goed uit.

Mijn ervaring bij de tandarts is goed.

Mijn ervaring is goed.

Meteen geholpen en altijd fijn

Goede behandeling en advies

goede reiniging en controle van gebit en goede adviezen / tipps.

Gewoon heel goed !!

Kom er al jaren, altijd met volle tevredenheid ga ik weer naar huis !!!

Snelle en goede behandeling

Enige puntje is dat ik in de ochtend moest mailen voor een afspraak. Ivm planning g en werk niet handig . Nu halsoverkop terug uit Breda gekomen .

Zeer mooi resultaat en vriendelijke tandarts en assistente

Zie boven

Thuiskomen bij de tandarts

Prima en vertrouwt geholpen dooe vaste mondhygieniste en tandarts

Vriendelijkheid

Zowel de tandarts als assistente waren heel vriendelijk. De telefonistes daarin tegen kijken niet op als er iemand binnenkomt. Tenzij je aan de balie staat.

Tandarts goed, telefonisch slecht bereikbaar

Goede,fijne tandarts. Telefonisch zeer slecht bereikbaar meerdere keren gebeld met lange wachttijden van 25 minuten waarna ook nog eens de lijn werd verbroken. Uit noodzaak een online afspraak gemaakt waarbij de eerste behandel datum voor een simpele controle 3 maanden later was...... onwaarschijnlijk en niet normaal!!

IK ben heel tevreden over het bezoek

Ik voel me thuis en de tandarts en assistent zijn heel prettig

Een luisteren oor en goede kwaliteit

Bij deze praktijk wordt er naar je geluisterd, hierdoor voel ik mezelf op mijn gemak

Goede verzorging en duidelijke afspraken

Gemakkelijk om een afspraak te maken

Was er voor een halfjaarlijkse controle. Mooi op tijd behandeld, jammer dat je dan voor een kleine vulling weer een nieuwe afspraak moet maken

Fijn en zeer blij’

Fijne, kundige praktijk

Na een gebit renovatie kan ik alleen maar lof uitspreken over deze praktijk. Je word goed geïnformeerd en er wordt naar je geluisterd! Dat is, met mijn tandartsangst, wel zo prettig!

Onze nieuwe tandarts zeer vriendelijk en ook zeker naar de kinderen en eerlijk advies legt naar de kinderen ook alles goed uit. De ander ervoor was waardeloos. Hopelijk blijft deze wel langer. Is vaak wisseling geweest

Super leuke

Altijd leuk

Fijne sfeer en goede service

Zoals het hoord

Fijne behandeling en duidelijke uitleg als je vragen of tips nodig hebt.

Niet altijd duidelijk welk behandelplan ik moet volgen

Ik heb een vriendelijke nieuwe tandarts gekregen, maar het is me nog niet helemaal duidelijk wat ik moet beslissen omtrent mijn gebit. Ik weet niet of het een advies of een echte actie moet zijn, maar ze gaan röntgenfoto’s maken dit najaar om te kijken hoe de staat is.

Vriendelijke en kundige tandarts

Werd vriendelijk ontvangen. De tandarts zorgde voor de ontspanning , ook met wat leuke grapjes.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden