Netjes en vlot geholpen.

Alle aandacht voor het gebit en de mens

Goed geholpen met nieuwe kronen en facings. Prachtig resultaat!

Fijne tandarts ben altijd bang geweest maar voel mij erg op mijn gemak.

Heel fijne ervaring

Aardige tandarts. Snel geholpen. Goed overleg.

Goed geholpen

Ik weet niet wie mijn tanden heeft schoongemaakt. Maar die deed het heel goed .anders moet ik altijd een grote hoeveelheid water proberen weg te slikken. Nu hellemaal niet ze had ook een methode die ik niet ken dat je soms je hoofd moet draaien . Complimenten dat mag ook weleens worden gezegd

Prima geholpen.

Ik kom elk half jaar. En wil zo lang mogelijk een goed gebit houden. Dankzij de hulp van mondhygiënist en tandarts.

Fijn geholpen

Altijd ern prettige samenwerking in de praktijk

Nooit leuk om naar de tandarts te gaan

Personeel is vriendelijk en kundig, maar ik vind het nooit leuk om naar de tandarts te gaan.

Ik had een goede ervaring.

De wachttijd werd beperkt door inval van een ander tandarts. Hierdoor hoefde ik niet lang te wachten.

Top team!

Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen!

Weer prachtig gebit

Bij mondhygiëniste geweest. Niet alleen een superlieve vrouw, heb ook weer prachtig gebit!

Vakkundig en pijnvrij geholpen

Snelle hulp na afgebroken kies. Werd snel geholpen. Alle handelingen uitgelegd. Pijnloos. Goede service

Ben tevreden

Slecht Nederlands sprekende tandarts

Moesten 8 tanden getrokken worden en daar heeft deze tandarts 2,5 uur over gedaan met de hulp van een collega die wel wist waar hij mee bezig was

't voelde gewoon niet echt fijn.

Weet niet eens de naam van de tandarts die mij "behandelde".

Prima geregeld allemaal!!

Houden zich aan afspraken en erg vriendelijk. Prima geregeld!!

Na een tijdje wachten door een andere tandarts geholpen.

We hebben een tijdje gewacht, er werd gezegd dat de tandarts uitliep. Toen kwam er een assistente van een andere tandarts en die heeft ons toen geholpen. Prima opgelost.

Kundige tandarts zeer vriendelijk goed overleg

Snelle hulp

Snel en goed geholpen bij een spoedje

Duidelijke uitleg tijdens behandeling

Van mevr Tromp en de mond hygiëniste en heel duidelijke uitleg van het verloop van de behandeling.zeer klantvriendelijke behandeling.

Goed luisterend oor, en daar ook naar handelen.

Zie hierboven.

Goede informatie bij goede behandeling

Vorige afspraak liep uit. Na een half uur nam een andere collega mijn afspraak over. Hij gaf goede informatie over wat hij deed en ging doen en adviseerde voor de toekomst en legde telkens de keus bij mij. Daarnaast werkte hij en zijn assistent snel

Zeer kundig en heel kindvriendelijk

Mijn jongste had heel veel angst voor de tandarts, maar door de manier hoe tandarts Lindhout met haar omgaat heeft haar over haar angst heen geholpen!

had deze keer geen last van mijn mond na het verwijderen van plak enz dat vond ik heel fijn

Vriendelijk en deskundige medewerkers

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden