Vriendelijk en deskundige medewerkers

Altijd heel fijn

Ik word altijd goed behandeld en alles wordt heel fijn uitgelegd en besproken. Ze steld me helemaal gerust. Zo blij met haar.

Heel goed!

Fijne tandarts en geen pijn naderhand!

Vakkundig en plezierig geholpen

Tandarts Dirck van Dongen is vakkundig en werkt plezierig mede omdat hij duidelijk vertelt wat hij gaat doen en wat er gebeurt.

Vriendelijk ontvangen

Kundig, geruststellend, fijne mondhygiëniste

Vriendelijk en adviserend

Vriendelijk en adviserend

Prima eerste indruk

Goede ontvangst, heel aardige tandarts, nam goed de tijd, mooie praktijk

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk personeel, nemen de tijd. Ook voor mijn dochter wordt de tijd genomen en op spelende wijze gezorgd dat ze zich gerust voelt maar toch de juiste zorg.

uitstekend

zeer goed

Het was goed

Goed geholpen en geen fouten

Tot nu prima

Vriendelijk, aardig begripvol Op naar de volgende afspraak

Netjes geholpen

Optijd en netjes geholpen

Top, heldere duidelijke communicatie.

was te laat maar kon toch nog worden geholpen

Fijne ervaring, snel gehandeld!

Ik moest met spoed vanwege een ontsteking mijn verstandskies laten trekken. Kon gelijk bij een andere tandarts terecht. Werd erg op mijn gemak gesteld en vriendelijk geholpen. Top service!

Gewoon goed

Ben nog steeds tevreden .

Met veel zorg behandeld.

Met veel zorg behandeld.

Klantgericht en professioneel

Helemaal goed

Fijne praktijk

Top, goed geholpen met name de kinderen extra goed verzorgd.

Altijd prima

Kom al heel lang is de praktijk en nog problemen gehad. Iedereen is heel vriendelijk en naar mijn idee erg kundig.

Vriendelijk vakkundig

Vriendelijk en vakkundig. ( kosten behandeling vind ik hoog.)

over het algemeen prima er waren wat problemen met het polijst aparaat maar voor de rest alles ok

Heel goed

Al jaren zitten we bij deze praktijk en zijn we heel tevreden

Je wordt gerust gesteld

kan beter

ben ontevreden hoe de vulling met mijn tand/ kies is gedaan.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden