Ik voel me prettig bij de hulp van uw medewerkers.

Receptioniste vriendelijk Op tijd ook fijn. Mondhygiënist geeft een gerust gevoel, Tandarts kom ik 1 keer per jaar prima.

Een goede tandarts

Erg vriendelijk mensen, en een persoonlijke benadering.

Goede zorg

Vriendelijk

Goed geholpen

Ben zeer tevreden. Heb nooit slechte ervaring gehad. Altijd goed geholpen.

Fijn

Professionele en zeer vriendelijke tandarts, die ook ruim tijd neemt om de kinderen uitleg te geven en relatie opbouwt!

Mondhygiënisten deed erg zorgvuldig haar werk.

Goed geholpen tijdens behandeling

Jaren lang niet bij de tandarts geweest, maar toen de samenwerkende tandartsen fuseerden kwam ik hier terecht. Ik wordt ondanks mijn angst prima geholpen.

Fijne ervaring

Goed geholpen, goede uitleg. Waren kundig

Vakkundig werk geleverd.

Ik ben door een andere tandarts heel goed geholpen.

Geduldig en netjes

Afspraken maken gaat altijd goed. Mensen werken netjes en zijn vriendelijk. Voel mij altijd welkom. Krijg goede tips door bijvoorbeeld ragers te gebruiken. Wat wel een extra kan zijn zijn poetstips en instructies en verschillend opties om tandenborstel en tandenborstel opzetstukken te kopen.

Ben er snel en goed geholpen en heb een goed advies gekregen.

fijne tandartsenpraktijk om te komen, ze leggen alles goed uit en communiceren duidelijk.

vriendelijk en snel behandeld

I.v.m. een afgebroken kroon gebeld voor een spoedafspraak. Ik kon dezelfde ochtend al terecht. Binnen minuten zat de kroon weer vast.

Fijn vertrouwd

wat te doen is duidelijk besproken

Absoluut niet helpend bij zware angst

Namens mijn dochter, typ ik deze ervaring namens haar: Ik heb enorme angst voor de tandarts en verdovingen, daarvoor ben ik onder behandeling geweest bij een psycholoog en angsttandarts. Na controle bleek dat er 2 gaatjes gevuld moesten worden, dat kon binnen een uur gedaan worden. Het was erg onrustig voor me doordat er veel op en neer gelopen werd in de kamer (het leek wel een doorgang naar de kantine) en degene die de verdoving ging zetten, luisterde niet naar me toen ik vroeg of ze alle stappen wilde noemen. Ook accepteerde ze geen korte onderbreking toen ik dat aan haar vroeg. Ze zette ook teveel druk op me dat ik 'het maar moest laten doen omdat ik anders weer een andere keer terug moest komen'. Daardoor is het helaas niet gelukt en mijn angst is alleen maar toe genomen. Ik was bij iemand anders geweest dan mijn eigen tandarts Lindhout.

Fijn

Hele vriendelijke mensen daar

Wordt er altijd op mijn gemak gesteld. Fijne lieve mensen!

De tijd en aandacht die aan mij werd besteed waardeer ik enorm

Er werd aandachtig geluisterd naar mijn klachten en mijn ziektebeeld die misschien hier achter zat. Er werd eerst naar mijn tanden gekeken die bleken oké te zijn en daarna werd er besproken "hoe nu verder". Advies werd er gegeven gezien de klachten van mijn ziektebeeld af kwamen. Met de nummer van een fysio ben ik naar huis gegaan.

Behandeling door mevr M Tromp is heel patiënt vriendelijk

Mevr M Tromp is zeer met de patiënt begaan, en informeert tijdens de behandeling precies wat ze gaat doen, en geeft goed advies: Moet wel wennen aan de aparte afspraken voor nabehandeling. Bv tandsteen verwijderen, moet nu naar de mondhygiëniste.( 20 nov ‘24). Dit werd eerder vooraf aan de controle door de tandarts assistente gedaan:

zeer goed

Makkelijk aanmelden met de zuil en iedereen zeer vriendelijk

Prim

De tandarts was, zoals gewoonlijk, weer erg vriendelijk, duidelijk en professioneel. Ik kom graag bij haar terug.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden