kan beter

ben ontevreden hoe de vulling met mijn tand/ kies is gedaan.

Uitloop afspraak

Ik had een afspraak om 15.10 uur. Ik werd pas om 15.35 uur geroepen,nadat ik aangaf dat ik om 16.00 uur thuis moest zijn. Mijn zoon was ook nog aan de beurt na mij. Zo'n lange uitloop is niet fijn. Nu moet ik een andere keer terug komen voor het reinigen. Medewerkers zijn heel vriendelijk. Maar je kan er niet zomaar vanuit gaan dat mensen Maar moeten wachten.

Tevreden over

Goed geholpen

Optimale ervaringen met het technisch handelen en personeel

Je wordt uiterst vriendelijk te woord gestaan door de desk, de tda en mondhygiëniste leggen uit wat ze doen en overleg is mogelijk.

Goede tandarts met kennis

Afgelopen week bij Marieke geweest ivm 2 gaatjes vullen..na een 45 minuten afspraak weer buiten. Cijfer 9.4 ( Marieke werkt aleen op Dinsdag )

Voor de behandeling uitleg gekregen en tijdens de behandeling op mijn gemak gesteld. Achteraf alles meegevallen.

Vakkundig en op. Een wenselijk tempo

Snel en efficient

Zoals gewoonlijk heel relaxed!

Ik was er nu voor en cosmetische behandeling, met composiet. Pijnloos zoals voorspeld en verwacht. Maar vooral het resultaat maakt me heel erg blij en tevreden!

Gied 10

Ze zijn altijd klantvriendelijk Ze staan altijd voor je klaar en je wordt er goed behandeld

goede tekst en uitleg

De mondhygiëniste vertelde elke stap wat ze ging doen

goed altijd corect

het is wel jammer dat er steeds andere tandartsen zijn die je dan behandelen zeker als je om het half jaar komt steeds wer nieuwe gezichten maar deze ook oke ze doen ook der best ga zo door

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij reinigen is het top bij sevda.

Ik ben zeer tevreden over hoe sevda mij helpt. Zij doet meer dan haar best om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik geef een 9 voor. Thanks

Alles was uitstekend

Zwak

Verwachtte een implantoloog, maar volgens de tandarts is er geen in uw praktijk.

Toppie

Die was goed werd goed geluisterd van wat ik wilde

Heel fijn

Fijne tandarts vooral omdat ik zo bang ben

Fantastisch

Nette receptioniste Snel met afspraak inplannen Tandarts is duidelijk met uitleg En een nette praktijk

Vriendelijk personeel

Alleen maar positieve ervaringen tot nu toe. Zowel met Marleen, Mauri als bij de receptie.

Nieuwe tandarts, ik ben er goed ontvangen.

Heel goed in alle opzichten.

Prima, niets op aan te merken !

Snel geholpen , duidelijke informatie

Advies gevraagd over plaatsen implantaat , geen leuke maar duidelijke informatie.

Rustig tandarts en assistentie top

Fijne tandarts

Marjolein is een hele fijne tandarts waarbij mij ontzettend op mijn gemak voel, ben heeeeel bang. Ook de assistente is altijd heel vriendelijk en begripvol.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden