Goede zorgvuldige behandeling

Goede reiniging gebit en goede adviezen gekregen.

Prima geholpen

Prima gedaan

Goed geholpen vriendelijk

Naam niet meer behandeling gedaan tevreden

Vertrouwen in de nieuwe tandarts is er gelijk.

Enorm professioneel

De aanwezige artsen doen precies waar de patiënt om vraagt. Erg geruststellend!

Altijd goed geholpen

Ik heb angst voor de tandarts maar ga nu met minder angst omdat Marjolein precies zegt wat ze gaat doen en mij rustig maakt.

Goede behandeling

Vriendelijk en deskundig personeel

Uiterst plezierig

Snel en betrouwbaar

Kan altijd snel terecht en wordt deskundig geholpen.

Heel erg goed

1 ster minder ivm telefonisch bereikbaar, mijn ervaring is, helaas, dat ze slecht tot niet telefonisch bereikbaar zijn. Ik fiets er heen voor een afspraak, en dan is het direct geregeld.

Zo hoort het te gaan, dank je wel

Dik tevrenden.

uitstekend

Vriendelijk en goede service

Fijne tandarts kom er al jaren ondanks dat we verhuisd zijn naar Vlijmen

goede hulp

ik kon snel terecht voor mijn probleem. oude vulling was eruit gevallen.

Persoonlijk

Tandarts vroeg eerst hoe het met me ging (algemeen, daarna gebit). Daarna rustig de controle uitgevoerd. Minpuntje is dat het weer een andere tandarts was, dus dat ik niet weet of dit de volgende keer ook weer positief is.

Fijn

Ik heb al jaren mijn vertrouwde tandarts, fijn!

Hartstikke goed

Dezelfde dag (morgen) nog geholpen aan mijn gedeeltelijk beschadigde kies

Werd op mijn gemak gesteld. Wat voor mij zeer belangrijk is

deskundige behandeling

goede uitleg.

snel en goed geholpen

Dinsdag gebeld met een klacht, woensdag kon ik al komen en het probleem is opgelost

Werd snel geholpen.

Door een ongelukje was ik mijn voortand kwijt. Ik kon er bijna direct terecht. De tand had scherpe randjes. Geen probleem ik werd geholpen. PS: emailadres is [email protected] hier staat het fout.

Snel , duidelijk en professionele aanpak. Ben echt blij.

zeer goed en deskundig

Op de juiste manier vertelt wat de stappen zijn, v.w.b. de behandeling. Weten de client op het gemak te stellen.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden