Niet goed

Ik heb 2 afspraken staan, bij de 1ste word ik geweigerd omdat ik 10 minuten te laat was. Vervolgens word ik wel pas 17 minuten te laat geholpen voor de 2de afspraak. Ondertussen had ik in die 40 minuten makkelijk geholpen kunnen worden door de medewerkster gezien er geen enkele andere patiënt in de wachtkamer zat…

Niks op aan temerken, goed bezoek gehad

Goed bezoek

Eigenlijk ... als vanouds, gewoon goed.

Mijn behandelaar legde duidelijk uit wat mogelijk was en - niet onbelangrijk - wat de kosten zouden zijn.

chapeau!!!!

mijn kennismaking/behandeling met mondhygiëniste, Mauri , verliep gesmeerd. Zij vertelde dat ze destijds door Anouk was ingewerkt en toen was het ijs helemaal gebroken, hahaha

Alleen maar lof voor deze tandarts!

Tandarts neemt alle tijd, is altijd erg vriendelijk en meelevend. Bovendien zeer bedreven in haar vak.

Prima ervaring

Prima. Goed geholpen. Goed rekening gehouden met medische problemen.

Prima geholpen

Moest eerst echt goed uitleggen wat t probleem was waarvoor ik kwam. Perfecte behandeling gehad.

Heel fijn

Een hele fijne tandarts die mij snel en deskundig met zachte hand van mijn kies af hielp.

Weer erg goed geholpen.

Maury en Marleen zijn erg vriendelijk, ze zijn erg kundig en doen hun werk met veel plezier. Petje af voor deze personen.

Prima ontvangst en begeleiding tijdens de controle.

Prima ontvangen door de receptie en aanmelding. Tandarts was rustig en duidelijk. Maar.... blijf scherp..! Vandaar 4 sterren.

Rustig

Een rustige praktijk waar je gemakkelijk kunt zitten, en in mijn geval heb ik een goede tandarts die mij begrijpt en waar ik mee kan praten. Alles bij elkaar zit ik er goed.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Vriendelijke ontvangst en prima geholpen door tandarts

Gewoon zoals altijd goede zorg en een attente behandeling

Zeer goed contact, aardige en professionele service. Een grondig onderzoek tijdens het bezoek

de controle is naar wens verlopen

was gewoon een periodieke controle

Vriendelijk personeel, goede zorg

Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg over behandeling. Behandeling heb ik ondergaan zonder pijnklachten nadien. Mondhygiëniste zeer vriendelijk!

45 minuten voor niks moeten wachten

45 minuten moeten wachten om vervolgens afspraak de verzetten omdat het nog even kon duren. En is helaas niet eerste keer dat er lang gewacht moet worden

Snel vakkundig vriendelijk geholpen

Snel vriendelijk vakkundig geholpen.

Prima en professioneel geholpen

De Mondhygiënist heeft perfect werk afgeleverd!

Correctheid en kundigheid

Altijd eerlijk advies en meedenkend

Ik ben goed geholpen

Netjes gemak

vakkundig

Goede uitleg over de te verrichte handelingen, geeft aan hoe je preventief je gebit kan verzorgen.

Uitstekend geholpen door mondhygiënise.

Ik heb veel informatie gekregen waar ik veel aan heb bijv over tandpasta en spoelen van de mond

Uitstekend verzorgd/behandeld.

Uitstekend verzorgd/behandeld.

Goed geholpen

Gaat op tijd en je wordt goed geholpen. Er wordt goed uitgelegd wat ze gaat doen.

Giekerkstraat 69

5043 MX Tilburg

Over Tandartspraktijk Giekerkstraat

Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden