uitmuntend en zeer deskundig

Een zeer professioneel team.

geduldig en goede uitleg

Deskundig, meedenkend en klantvriendelijk!

Reeds door meerdere tandartsen bij Polder geholpen, altijd meedenkend, vriendelijk en deskundig. Ook wordt er erg leuk om gegaan met onze kinderen!

Voldoende

Duidelijk

hartelijke ontvangst (mooi touchscreen waarop je meldt dat je er bent :-)

Goed geholpen voor een spoedgevalletje door enthousiaste jonge tandarts Nymfa Dijkstra.

Controle afspraak, die soepel verliep.

Controle afspraak met foto in voorbereiding op implantaat. Verliep soepel. Duidelijke informatie over de aanstaande ingreep.

Goed uitleg van bitje en mooi op maat gemaakt!

Prima en goede kwaliteit!

Zeer prettige mevrouw in de omgang met klant, goed ingelezen van te voren en niet bang om de klant een compliment te geven over zijn eigen onderhoud van de mond / implantaat.

Vanaf binnenkomst voelt het al goed!

De ervaren medewerkers en tandartsen zijn kundig, geven een goed advies en voeren de behandeling in alle rust en vaardigheid uit.

Prima..

Ik voel het wel als heel zakelijk, mag wel iets persoonlijker...

Dik voor mekaar.

Dik voor mekaar.

Deskundige tandarts

Prettige en deskundige tandarts geeft goed advies en heeft alle aandacht voor je.

Ondanks dat er meerdere keren geboord moest worden geen pijn gehad

Hoefde niet lang te wachten. Ik kwam voor controle en ging prima.

korte maar vriendelijke behandeling

korte maar vriendelijke behandeling

zeer goede en professionele praktijk

x

M.i. correcte en deskundige controle en behandeling

Voelt goed (figuurlijk!) , vertrouwen betreffende deskundigheid en de gegeven informatie over status en behandeling is daarbij ook welkom.

Prima.

Goede uitleg bij behandeling.

erg goed

vriendelijk en vakkundig behandeld

Geweldig geholpen

Overgestapt naar deze tandarts, hier kreeg ik goede uitleg.

Voldoende aandacht gekregen

Er werd uitgebreid aandacht besteed aan ons gebit. De problemen werden goed uitgelegd en besproken. De behandelopties gepresenteerd en we werden geholpen bij de keuzen daarin,. Al met al een positieve ervaring. Reinout en Renate van Bloemendaal

Van 10 naar 2

Mijn kiespijn was zo hevig dat ik het een score 10 gaf, de tandarts dacht met mij mee en had het over de kies ‘spoelen’. Nooit geweten dat dit ook kon! Nu kan ik de pijnscore een 2 geven. Ook kon ik dezelfde dag nog terecht. Fijne tandartsassistente ook! Dank jullie wel voor de goede zorgen.

Altijd goed geholpen, niks op aan te merken.

Word altijd uitstekend geholpen, het is even rijden maar dan heb je ook wat…

Prettig

En zeker bekwaam en snel gehandeld, contact tandarts-assistente was ook noemenswaardig plezierig.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.