er zijn leukere uitjes

het is omdat het noodzakelijk is.

Prima tandarts

Matthijs is al meer dan 30 jaar mijn tandarts en heeft mij al die jaren goed behandeld.

Deskundig, professioneel en buitengewoon klantvriendelijk

Buitengewoon deskundig, professioneel, proactief en daarnaast is de gehele organisatie integraal klantgericht. Kortom Top en zeer aanbevelenswaardig!

prima geholpen en ruimte om te parkeren

Prima geholpen.

Mijn kaken zijn goed aangepakt!

Ook nu is mijn gebit goed behandeld.Ik heb wel even last gehad zo goed zijn mijn kaken behandeld.Maar voelt nu weer vanouds.Blij met de mondhygiëniste.

Veel persoonlijke aandacht

Vriendelijk en begripvol geholpen

Vriendelijk en begripvol geholpen door alle medewerkers

Prima.

Nette en ruime wachtruimte. Bij binnenkomst makkelijk aanmelden op computerscherm. Er zit evt een receptioniste voor vragen. Zoals de afgelopen jaren zeer tevreden over tandarts mevr Giffen Plat. Kortom niets te mopperen. (Is pas 2e keer op deze lokatie, omdat tandarts Giffen pas sinds kort hier is gehuisvest.)

netjes geholpen

Goede hulp, lange wachttijd

Ik vond zelf dat ik te lang in de wachtkamer gezeten heb (was er 10 min van tevoren en was een 35 min na de originele tijd pas aan de beurt, dus heb 45 min in de wachtkamer gezeten). Maar m’n afspraak zelf met Sterre was echt super! Fijne uitleg en veel tips meegekregen

Even wennen aan deze praktijk

Ik was nog nooit in deze praktijk geweest en moet even wennen aan het grote gebouw, het zelf invoeren van mijn geboorte datum en het onpersoonlijke aan de balie, de afspraak bij Karin van Giffen was prima maar wel heel veel info in korte tijd voor de rest een prima behandeling.

Geen aan of opmerkingen

Alsof je thuis bent

Heel goed ontvangen met een vriendelijke lach en groet. No nonsense behandeling. Ook na behandeling goed advies meegekregen met duidelijke uitleg.

Altijd vriendelijk en goede service

Ondanks dat je ziet dat het druk is hebben ze altijd de tijd voor je en voel je die druk niet

Snel en goed

Eerst aanmelden bij de zuil. Daarna even wachten in de grote wachtkamer. Verder snel en goed geholpen door Matthijs v Giffen

ik had de behandeling al verwacht maar er moest eerst nog meer onderzoek gedaan worden. dat had ik n

Ze lag alles netjes uit en ging geconcentreerd aan het werk. Maar ik verwachte de wortelkanaalbehandeling al omdat er de vorige keer een foto gemaakt is.

Altijd goed

Prima.

Goede uitleg tijdens het consult gekregen. Alleen inschatting qua kosten, viel fors hoger uit. Dat vind ik niet netjes. I.p.v. €100 wat de assistente telefonisch had aangegeven, ruim €170.

afspraak op tijd goede behandeling

Ik betreur in deze tijd veel bedrijven samen gaan in fusies. Voor sommige bedrijven is dat goed. Voor de gezondsheidszorg niet. Veel huisartsen en tandarts praktijken worden samengevoegd. Ik ben tevreden over de controle die bij mij is gedaan,niet door mn oude (eigen)tandarts door een jonge net begonnen tandarts. Voorheen werd na de controle indien noodzakelijk gelijk een behandeling uitgevoerd. Dat is nu niet zo,opnieuw terugkomen,dat vind ik een negatief punt van de fusie

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk en kundig geholpen

Kundig en betrokken

Snel geholpen na een spoedverwijzing van mijn eigen tandarts.

Tevreden na de geslaagde behandeling.

Het is een super tandarts

Hij is goed

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.