Vriendelijk geholpen

Hele goede tandarts. Voel me er op mijn gemak

vriendelijk en op tijd

goede uitleg

Dat is goed.

vlot geholpen

Boven verwachting

Goede behandeling

Goed en vriendelijk geholpen met goede uitleg

Zorg op niveau!

Niet lang hoeven wachten. Controle tandarts en mondhygiëniste ineen! Prettig behandeld. Extra: rekening gehouden met mijn boottijden.

Mijn ervaring is prima geholpen

Lekker op tijd en aandacht.

Prima moderne tandartsenpraktijk

Goed georganiseerde tandartsenpraktijk met deskundige en vriendelijke medewerkers(st)ers

Snel vakkundig zeer ervaren

De beugelperiode is alleen nog 1 keer per jaar nacontrole. Het resultaat is schitterend

vriendelijke mensen

keurig te woord gestaan en een duidelijke uitleg over het te volgen traject.

Rustig, zorgzaam team

Meneer Polder heeft over mijn angst heen geholpen. Zeer vakkundig. Ik kan nu weer goed eten. Mijn kaken stonden niet goed. Een kaakoperatie ondergaan en een beugel. Heel blij met het eindresultaat. Ik sta nog onder controle. Zeer fijn team. Lieve zorgzame mensen.

Heel prettig

Vriendelijk en vakkundig

Fijn

Fijne ervaren tandarts, die je geruststelt

Een gouden winst in de tandartsen wereld

Zeer goed bevallen. Kan het iedereen aan raden. Tandarts met gouden handjes, de collega's zeer goed en serieus in hun vak

Behalve een 45 minuten vertraging zeer goede ervaring. Arts neemt de tijd.

Een geruststelling !!

Als je zelf wat panisch bent ...is het een kunst om iemand op zijn gemak te laten voelen.

Zeer tevreden over de behandeling

Prima geholpen door Floor en Patricia.

duidelijk

de behandeling was prima

Mijn ervaring was goed. Wachttijd was niet erg lang.

Goede ervaring met Floor

Floor heeft mij nu voor de 2e keer gecontroleerd. Ik voel me op mijn gemak bij haar

Hele fijne behandeling met juiste uitleg

Vriendelijk en professioneel

De tandarts was heel aardig, vertelde precies wat ze ging doen en wist waar ze mee bezig was.

zeer tevreden

vriendelijke tandartsen Goed geholpen en prima voorlichting gehad

Goed geholpen.

Houttuinen 5

8301 XP Emmeloord

Over Tandartspraktijk Polder

Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.